Evet bu akşam Jay Kay Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkacak. Tüm müdavimler bu konseri bekliyor. Ben de tabii ki orada olacağım. Yarın akşam Isebale Fontana rüzgarı esecek Boğaz'da. Suada'da Mango defilesinde podyuma çıkacak.

Ve merakla beklenen Fashion Week'de çarşamba günü başlıyor. Odakule IFW Çadırı'nda yapılacak defileler İpek Arnak, Aslı Güler ve Jale Hürdoğan'ın Karma defilesiyle başlayacak. Argende, Atıl Kutoğlu ve Tween defileleri ile devam edecek.

Atıl Kutoğlu defilesini merakla bekliyorum. Podyuma Mick Jagger'in kızı da çıkacak.


Fashion Week'in ikinci gününde ise Simal Bülbül. Niyazi Erdoğan, Özlem Kaya, Nejla Güvenç, Studio Kaprol ve Koton defileleri var.

Cuma günü ise Şafak Tokur, Seda Zoroğlu, Çiğdem Akın, Özgür Masur, Hatice Gökçe, Gül Ağış, Özlem Süer, ADL Cengiz Abazoğlu ve Mehtap Elaidi olacak.

Son gün ise Deniz Kaprol, Rana - Berna Canok, Tuvana Büyükçınar, Gamze Saraçoğlu, Giovane Gentile defileleri ile son bulacak. Yani İstanbul modaya doyacak.

Tüm tasarımcılar harıl harıl çalışıyor. Boş günleri yok. İstanbul'a yakışır bir görsel şölen sunmak için hazırlanıyor.

Tabii sadece defileler olmayacak. Bu dört gün boyunca unutulmacak partiler de yapılacak.



Fashion Week'de yaşananları size önümüzdeki hafta anlacağım. Bilginize.




Zaz yüzünden Fransızca öğreneceğim




Son günlerde gece gündüz, sabah akşam, uyanınca, yatarken tabiri caizse her daim Zaz dinliyorum. O Je veux dedikçe ben de diyorum. Dilim döndükçe Fransızca konuşmaya çalışıyorum.

Ama sırf benim ipod'da çalmıyor tabii. Her yer de çalıyor.

İstiklal Caddesi'nde bir Zaz, bir Ajda Pekkan çalıyor.

E müzik dünyası için güzel gelişmeler bunlar.

Gün geçtikçe hareketleniyor. Hareket bereket tabii. Güzel işler bunlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR