Bu kez farklı bir "Maymunlar Cehennemi:Başlangıç" izleyeceksiniz. Şimdi yine en başa dönmüşler. Ama anlatım, ifade değişik.



Ben çok sevdim.




Hele Turkcell Kuruçeşme Arena'da film izlemeyi daha çok sevdim. Orası biliyorsunuz bir konser alanı ama film keyfi bir başka.


Yıldızların altında rengarenk minderlerin üzerinde yayılıp film izlemek on numara. Yarın akşam da, "Şirinler" gösterilecek. Ben sizin yerinizde olsam kaçırmam. Ama belki ben de kaçırmam. :) Beni de orada görebilirsiniz.




"Maymunlar Cehennemi: Başlangıç" yıldızların altında izlenmeyecek romantik bir film olmayabilir kabul ediyorum. Ama filmden kopamıyorsunuz. Sizi öyle bir içine çekiyor ki, hiç bitmesin istiyorsunuz.




Şimdi ben diğer bölümleri nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama inşallah çabuk çekerler.




Çünkü bu seriden kolay kolay kopamayacağımızı düşünüyorum.




Film demişken geçtiğimiz sezon Türk sineması damgasını vurmuş ve birbiri ardına çekilmiş filmler gişe rekorları kırmıştı. Bu sene için de, güzel filmler çekilmek için sırada bekliyor. Ama dizi sektörü o kadar gelişti ki, artık sinemaya eskisi gibi yatırım yapılmıyor.




Mesela birbiri ardına diziler yeniden start alıyor.




Hem de eskiden bildiğimiz "İffet", "Selvi Boylum Al Yazmalım" gibi nostaljik olmuş filmler dizi olarak gösterime girecek bu sezon.


Yani anlayacağınız yine herkes evlerine kapanıp her gün bir dizi izleyecek.




Yani hayatımız dizi. Her gün bir dizi var ve artık insanlar evlerinde oturup televizyon karşısında başka birilerinin hayatları hakkında üzülüp, yorum yapabiliyorlar.




Hele ki dizi bittikten sonra yorum yapıp, dizi hakkında çekiştirmeler başlıyor. Bu da başka bir bakış açısı ama ister bana kızın ister kızmayın bu dizilerin bizi ileriye değil, geriye iyice geriye götürdüğünü düşünüyorum.




Ramazan geldi hoş geldi




Bu ay sakin hem de çok sakin bir dönem geçiyor. Ramazan olmasının nedeni büyük. Ama İstanbul'da temmuz ve ağustos ayları zaten çok sakin geçer. Çok parti olmaz.




Davetler olmaz.




Düğün mevsimidir anlayacağınız. Zaten bol bol da düğün oluyor. Ama Ramazan ayı nedeniyle düğünler de, ertelendi eylüle.




Yani yeni ay öyle hareketli ve hızlı geçecek ki, kimse yetişemeyecek hızına.




Bayram sonrasında benim katılmam gereken 3-5 önemli düğün var. Bunlardan birisi de Mustafa Sirmen'in düğünü. Evet Mustafa Sirmen'de bayramın hemen sonrasında evlenecekler arasında.


Ve bence bayram sonrasında başlayacak partilerin ve organizasyonların en başında da Fashion Week geliyor. Şimdi tüm moda dünyası bu önemli organizasyona hazırlanıyor.


Bakalım nasıl geçecek. Ben de defileleri merakla bekliyorum.


ADL firması ile anlaşan modacı Cengiz Abazoğlu'da özel bir defile düzenleyecek. Daha sonra da Paris'te yapacağı defileye hazırlanacakmış.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR