En çok kimin şarkısı çalıyor?




Bu yaz tüm sanatçılar eteklerindeki taşları döktü. Özellikle de, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nazan Öncel, Mazhar - Fuat - Özkan gibi uzun süredir sesi soluğu çıkmayan usta sanatçılar da albümlerini çıkartı.




Daha doğrusu Mazhar - Fuat - Özkan'ın albümü sona kaldı. Bu hafta çıkacak.




Peki en çok ne çalıyor, hangi isim dinleniyor.




Demet Akalın, Hande Yener, Bengü, Tarkan, Serdar Ortaç, Kenan Doğulu, Sinan Akçıl, Hadise, Gülşen bu yaza damgasını vuran isimler aslında.




İşte en çok istek alan




Tarkan - Sevdanın son vuruşu


Tarkan - Ajda Pekkan - Yakar Geçerim


Kenan Doğulu - Sibel Can - Hançer


Sinan Akçıl - Hande Yener - Atma


Demet Akalın - Aşk


Bengü - Aşkım


Hadise - Süpermen




İnsan manzaraları




Çat - pat sakız çiğneyenler, jet-ski üzerinde telefonla konuşanlar, sabaha kadar eğlenip, kendinizi denize atanlar, masaların üzerinde eğlenenler, şişme bebekler ile bekarlığa veda partisi yapanlar var da var. Şimdiye kadar gittiğim Bodrum, Çeşme ve Kıbrıs'ta işte bu tarz görüntüler ile karşılaşıyorum. Gülüyorum, yok artık diyorum ama diyorum yani.




Ne yalan söyleyeyim acayip komik manzaralar görüyorum.


Şimdi diyeceksiniz ki, "Neden bunlarla ilgileniyorsun eğlenmene baksana" ama olmuyor. Benim işim bu. Ne olursa olsun, etrafta ne oluyor, ne bitiyor görüyorum, duyuyorum.




İstemesem de bunlara şahit oluyorum. Zannediyorum yılların birikimi. Farkında olmadan fark ediyorum.




Neyse bu olaylar beni hiç rahatsız etmiyor. Herkes gönlünce eğlenebilir istediğini yapabilir. Tek takıldığım nokta şu sakız olayı.




Yahu biraz etrafınızı düşünerek çiğneyin şu sakızı. Çat-pat sakız mı çiğnenir? Vallahi ne kadına ne da adama yakışmıyor bu sakız olayı. Benden söylemesi. Çok çirkin gözüküyorsunuz.




En çok kim çalışıyor?




Bir dönem ekonomik kriz falan filan sanatçılar zor zamanlar geçiriyordu. Eskisi gibi hiç kimse sahneye çıkamıyor, şarkı söyleyemiyordu.




Ama şükür son yıllarda her şey çok güzel ve tadında.




Ünlü isimlerin boş vakti yok. Süperstar Ajda Pekkan'dan Demet Akalın'a, Ziynet Sali'ye, Tarkan'dan Hande Yener'e kadar herkes durak demeden çalışıyor. Yani temmuz son hızla yoğun geçiyor. Ağustos ramazan olduğu için bu ay daha çok yoğunluk var.




O yüzden ünlü isimlerin bu ay içinde nefes alacak vakti yok.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR