Bilen bilir ben uzun süredir Reina'ya gitmiyorum. Daha doğrusu gitmemeye özen gösteriyorum. Ancak parti profesörü ve Power FM Morning Team'da sabah yayın yapan Didem Özgen arayıp gitmemiz gerektiğini söyleyince "Haydi bakalım gidelim bari" dedim. Çünkü Arkas Holding yöneticilerinden Özgür Kalelioğlu'nun daveti vardı. Türkiye'nin en büyük limanı Marport'un kutlaması yapılıyordu.




100'ün üzerinde İthalat - İhracaat Firma ve Konteyner Armatörü'nün katıldığı organizasyonda denizcilik sektörünün liderleri de biraraya geldi.




Benim için farklı bir akşam ve geceydi. Çünkü gerçekten hem uzun kaldım hem de çok uzun eğlendim. Hem de Reina'da.

Bilen bilir Reina'nın işletmecisi Ali Ünal ile zaman zaman tatsız olaylar yaşadık.


O benim Reina ile ilgili yazdığım yazıları beğenmedi, ben de hiçbir zaman saygısızlık yapmadığımı söyleyip yazılarıma devam ettim.

Tabii Reina kapıları da bana kapanmadı. Her zaman gitmeye de devam ettim.




Ancak Reina muhabbetlerim on dakika ile bir saat arasında sınırlı kalmıştır.




Uzun yıllardır ilk kez cumartesi gecesi on saat Reina'da kaldım diyebilirim. Akşam saatlerinde giriş yaptığım mekandan sabaha karşı çıktım.




Tabii bunun daveti veren Özgür Kalelioğlu ile de ilgisi çok büyük. Ancak diğer bir etken Ali Ünal'ın kardeşi Erkan Ünal'ın misafirperver ve nazik tavırları da eklenince kendimi ilk kez bu mekanda çok rahat ve iyi hissettim.




Neyse tabii ki İstanbul hayatı içinde Reina'nın da farkını gözardı edemeyiz. O gece de, buna bir kez daha şahit oldum.




Farklı bir büyüsü var o mekanın. Yağmur yağması bile eğlenceyi engelleyemedi.




İnsanlar yağmur altında bile dans edip coştular diyebilirim.


Ben saatler 04:30'u gösterirken mekandan çıkmaya çalışıyordum ki, kapı tıklım tıklımdı.




İçeriyi siz düşünün artık.




Ordan burdan şurdan




- Artık bizim Taner ve Meter'imiz var. Survivor Taner'i ile yakın arkadaşı Meter şimdi yeni bir programa başlıyor. Bir dönem Acun Ilıcalı'nın yaptığı "Acun Firarda" isimli bir program yapmıştı. İşte şimdi de Acun bu ikiliye böyle bir program hazırlıyor. Daha ne olsun. Meter ile Taner firar edecekler.




- Amy Winehouse, Jamiroquai konserleri iptal edince şimdi gözler Bon Jovi ve Elton John'a çevrildi. Konser müdavimleri, tatillerini yarıda kesip gelenler şimdi isyan ediyor. Ve başka konserlerin de iptal edilmesinden korkuyorlar.




- İki sezondur süren "Hanımın Çiftliği", "Ezel", "Aşk ve Ceza" gibi bazı diziler nihayet bitti. Şimdi oyuncular yeni sezon için hazırlıklara başladı. Ama tabii öncesinde tatil. Mesela Kenan İmirzalioğlu soluğu Amerika'da aldı. Uzun bir süre gelmeyeceğini açıkladı.




- Müzik dünyası atakta. Peki son zamanlarda en çok hangi şarkı dinleniyor dersiniz. Hemen söyleyeyim. Kenan Doğulu "Şans Meleğim", Demet Akalın "Sabıkalı" ve Sinan Akçıl "Atma" her yerde bir değil 3-4 defa çalıyor.




- Cihan Ünal, Hande Ataizi taciz olayları son günlerde herkesin başını döndürdü. Kiminle konuşsam ikilinin adını bile duymak istemiyor. Bence ikili acilen bu konuyu bir daha açmamak üzere gömmeleri gerekiyor.




Spor ile moda birleşirse




Modacı Ezra - Tuba Çetin önümüzdeki iki sezon kadın sporcular için koleksiyon hazırlıyor. Bu nedenle iki kardeş, yeni koleksiyonlarını fotoğrafçı Osman Özel yeşil sahalarda çekmiş. Amerikan futbolunu ülkemizde yapan İstanbul Caveliers AFK takımı ile bir araya gelmişler.




Ve Türkiye'de şu an 35 takımımız varmış. Ben bu kadar çok Amerikan futbolu oynayan takımımız olduğunu bilmiyordum. Ezra ve Tuba sayesinde öğrenmiş oldum.




Süper bir şey. TBSF Türkiye Beyzbol, Softball korumalı ve Ragbi Federasyonu 2005 senesinde Bahadır İlgaç tarafından kurulmuş. Amerika ve Avrupa'da burslu okuyan futbolcular da varmış.

İki modacı kardeşin de böyle bir çalışma da, yer alması da harika. Sporun moda ile iç içe olması da harika.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR