Victoria's Secret mankeni, dünyaca ünlü top model Isabeli Fontana ile bir Antalya gününü anlatacağım size. Peki biz bu güzel ile neden mi bir araya geldik?

Efendim Isabeli Fontana, Dossa Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan'ın 12 kez hiç aksatmadan düzenlediği Türk ekonomisine büyük katma değer sağlayan bir moda şovunda podyuma çıktı.




Dossa Dossi Fashion Show, altı yıldır senede iki kez gerçekleştirilen, Doğu Bloku ülkeleri ile yapılan sıcak satış etkinliği.




Antalya'da düzenlenen ve 10 Haziran'da başlayan etkinliğe Avrupa, Orta Doğu ve Doğu Bloku ülkelerinden yaklaşık 3 bin misafir katıldı.




Uyguladığı zorunlu alışveriş sistemi ile hazır giyim sektöründeki markalar için yepyeni bir iş modeli oluşturarak Laleli, Osmanbey, Çağlayan ve Merter piyasasını hareketlendiriyor ve Rusya, Ukrayna, Romanya, Azerbaycan'ın bulunduğu 27 ülkenin 170 şehrinden gelen alım heyetleri ile yaklaşık 25 milyon dolarlık ticaret gerçekleştiriyor.

Ben de defile öncesi böyle farklı bir iş alanı yaratan Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ile uzun uzun sohbet ettim. Aslında kendisi tekstilci değil. Bir işadamı ve böyle bir çalışma ile tekstile büyük bir katkı sağlıyor.




Bu anlamda ciddi bir tebriği hak ediyor. Zaten Ruslar Hikmet Bey'in kıymetini çok iyi biliyor. Çünkü inanın bir Tarkan kadar meşhur. Tüm Ruslar Hikmet Bey'e bayılıyor. Çok ilgi gösterdiler. Tarkan demişken Tarkan'da yarın yani 14 Haziran'da Dossa Dossi Fashion Show için sahneye çıkacak.




Yani Hikmet Bey, muhteşem bir gösteri sunmak için kesenin ağzını açmış. Hem Isabeli getirtmiş hem de Tarkan'ı sahneye çıkması için ikna etmiş.




Daha ne olsun.




Neyse gelelim Isabeli Fontana ile geçen Antalya günü ve gecesine.




Bir kere Isabeli çok sıcakkanlı. Brezilya ve İtalyan kanı taşıdığı için sanırım. Kim ne isterse onu yapıyor. Herkesle fotoğraf çektiriyor. Herkes gibi ortalarda dolanıyor.

Yani korumalarla gezen, özel ilgi isteyen ünlü isimler gibi değil.




Podyumda da çok kez kendini gösterdi.




Öyle bazıları gibi, "Son çıkarım, bir kez yürürüm" gibi kaprisler yapmadı.




Gece ise eğlence dedi ve kendini Antalya gecelerine bıraktı. Biz de kendisi ile Ceila'da sabaha kadar dans etti. Bol bol fotoğraf çektirdi.




Tabii iki oğlu ile de sık sık mesajlaştı.




Bu arada Türkiye'ye hayran kalmış. Mardan Palace'de aynı otelde kaldık. Otele gelir gelmez, "Hamam var mı?" demiş ve soluğu hamamda almış.




Kese ve köpükten sonra ise gülücükler dağıtıyordu etrafa.




Vallahi ne diyeyim, sempatik tavırları ile herkesin gönlünü kazandı. Herkes çok sevdi Isabeli ile. Yakında iki oğlunu alıp Türkiye'ye tatile gelir kesin.




Antalya demişken.




Antalya geceleri biraz tuhaf geldi bana. Yani ne bileyim sert geldi. Ruslar'dan biraz soğukluk geçmiş sanırım. Yani aslında çalışanlardan bahsediyorum. Yani mekanların önünde duran korumalardan, çalışanına kadar.




Biraz daha anlayışlı ve mekanlarında eğlenen insana karşı daha duyarlı olmaları gerekiyor.




Eksik yanları var.




Ama onun dışında Antalya'ya çok yeni mekan açılmış. Ben o gece 4-5 mekan gezdim. En sevdiğim ise Blackk oldu. Erkan Güleryüz sahneye çıkıyor.




İnanın Erkan Antalya'nın kralı olmuş. Tıklım tıklım.




Her yerde afişleri var. Twitter'dan, "Antalya'da nereye gidilir" dedim. Herkes "Erkan Güleryüz" dedi. Bravo. Hak ediyor.




Erkan'ın vokalisti Jale'de çok başarılı. Bence kesin hemen albüm yapmalı. süper sesi, süper yorum.




Geçen hafta Bodrum içinde yapmıştı. Şimdi Antalya zamanı:




Antalya çünkü:




1-Güzel Rus kızları çok bol.


2-Caddeleri bomboş. Trafik yok.


3-Mekanlar kocaman. Dar dar değil.


4-Kimse kimseyle ilgilenmiyor.


5-Bu mevsimi tercih ederim. Hava henüz çokkkkk sıcak değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR