Bu hafta sonu Bodrum'daydım. Bodrum Divan Palmira yenilenmiş. Göltürkbükü Koyu'nun tüm güzelliğini yansıtan masmavi sahili ve şıklığı konforu ile Avrupa ve Akdeniz'in en büyülü oteli seçilen Divan, Bodrum'un peyzajı ve odaları da yenilenmiş.

Aynaya yansıyan deniz mavisi duvarı sabah uyandığınızda denizin içinde olduğunuzu hissettiriyor size. Eğer yolunuz Bodrum'a düşerse gonül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Pişman olmayacaksınız.

İnanın ben 48 saat Divan Palmira bölgesinden çok az uzaklaştım. Gidemedim hiçbir yerlere.

Huzur, sakinlik, keyif içinde geçen iki gün de, şunu fark ettim ki, Bodrum yaza fazlasıyla hazır. Türkbükü'nde ciddi bir düzenleme yapılmış. Hem plaj da hem de ses düzeyinde.

Eğer geçen sene gittiyseniz ve çok tat alamadıysanız bir de bu sene deneyin.


İnanın özlediğiniz Türkbükü'nü göreceksiniz.




Ve Antalya'da Isabelli ile buluşacağım




Haftaya cumartesi de Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show'a katılacağım. Türk ekonomisine büyük katma değer sağlayan Türkiye'nin en büyük moda şovu "Dosso Dossi Fashion Show" aslında 10 - 17 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Açılışını dünyaca ünlü manken Isabelli Fontana'nın yapacağı festivalin kapanışını da Tarkan yapacak.

Tarkan ile olmasa da, Isabelli ile buluşacağım için mutluyum.




Kısa kısa magazin




- Şimdi klipteki çocuk Mustafa Sandal'dan rol çalmamış mı sizce? Bence çalmış. Hani bir dönem, "Şu kadar yağ oranım var" diyerek kasları ortalarda gezen Mustafa Sandal, yaşlandı mı yani? Biraz kafam karıştı anlayacağınız klibi izleyince. Çünkü klipteki baklavaları ortalara sermiş dolaşan Mustafa olmalıydı. Hayır hayır neler oluyor. Artık o baba mı? Bu mudur yani? Neyse şaka bir yana, Mustafa Sandal'ın özlediğimiz şarkılarından biri dinlemek bana keyif verdi. Gülben Ergen'in de kısa sürede kilolarından kurtulması bir mucize olmuş maşallah.




-Bengü'nün yeni albümü yolda. Bu hafta albüm çıkıyor. Özellikle albümde bulunan "Aşkım" şarkısına fena halde takmış durumdayım. Bu şarkı Hadise - Sinan Akçıl aşk şarkısı. Yani biz unutmaya çalıştıkça maşallah unutamıyorum. Haydi bakalım.




- Pazar günü Ayşe Arman ile Meryem Uzerli'nin hamamda çekilmiş röportajını okuyordum. O sırada uçaktaydım ve arka sıramda oturan iki kadın da bu röportajdan bahsediyorlardı. iki kadın özellikle Ayşe Arman'ın ayaklarından ve parmaklarından bahsediyorlardı. Onlardan sonra dikkatimi çekti. Sonra da, dikkatim dağıldı ve ayaklarına bakmaktan röportajı çok geç bitirdim.




- Son zamanlarda 1982'liyim diye iddiada bulunan Yılmaz Morgül, bu hafta Okan Bayülgen'e konuk olmuş. Okan Bayülgen "Yılmaz Erdoğan için, 1969'lu Yılmaz Morgül öldü, 1982'li Yılmaz Morgül var artık" diye anons etti. Tuhaf ama Yılmaz yaşını değiştirdi. Bizim de inanmamızı bekliyor. Ne yapalım. İnanmaktan başka çaremiz yok. O inanmış bir kere.




- Nurgül Yeşilçay ile Özcan Deniz'in her sene bir araya gelip dizi de oynaması ya da sinema filminde başrol oynaması haberleri ne zaman son bulacak bilmiyorum ama ikilinin yeniden bir projede, yer alması çok zor gözüküyor. Çünkü duyduğuma göre Nurgül Yeşilçay, kesinlikle bir döneme damgasını vuran Asmalı Konak'taki, rol arkadaşı Özcan Deniz ile yeniden bir araya gelmek istememesiymiş.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR