Bu hafta çok yoğun geçti diyebilirim. Her yer de bir davet ve parti vardı.




Ama haftanın en şık davetlerinden biri kesinlikle Vogue Türkiye'nin dünyaca ünlü modacımız Hakan Yıldırım için Zuma'da düzenlediği parti oldu.




1 Mart'ta Paris Moda Haftası'nda ilk kez sergilenen Hakan Yıldırım'ın Hakaan markasının Sonbahar / Kış 12 koleksiyonun kutlandığı geceye, Aslı - Berk Ekşioğlu, Suzan - Turgut Toplusoy, Yalçın Ayaydın, Mine Narin, Demet Kutluay, Derin Mermerci, Ender Mermerci, Ece Sükan gibi isimler katıldı.




Gecenin en büyük detayı kesinlikle 150 kişinin katılmasıydı. Yani herkese özellikle de moda dünyasının ikoncanları olarak bilinen isimlere davetiye gitmemiş.




Utangaç ve muhçup tavırları ile dikkat çeken Hakan Yıldırım asıl şu sıralar bir Dünya starı için gece gündüz çalışıyor. Beyonce'nin yeni albümünde giyeceği kıyafetleri tasarlayan Hakan Yıldırım çok heyecanlı.




Hakan Yıldırım'ı Paris defilesi sonrasında keşfedip teklif getiren Beyonce, ünlü modacımızın kıyafetleri ile kamera karşısına geçecek. E güzel bir şey bu.




Ülkemizi temsil etmenin heyecanını yaşayan Hakan Yıldırım o gece de, konukları ile tek tek ilgilendi.




Bu arada dün de Maybe Salomanje'de tasarımcı Ezra-Tuba Çetin'in de tasarımları uygun fiyatla sample sale organizasyonu kapsamında satışa sunuldu.




Ünlü isimler normalde çok pahalıya alacakları ürünleri çok ucuza aldılar.




Ordan burdan şurdan




1- Nurgül Yeşilçay'ın Mithat Can Özer ile olan ilişkisi bir dargın bir barışık devam ediyor. İkili yine ayrılmış. Ama dün gece aldığım bilgiye göre telefonda sürekli birbirlerine mesaj atıyorlarmış.




2- Nejat İşler ve Berrak Tüzünataç'ın ilişkisi kesin kesin bitmiş. Nejat İşler de artık tamamen Bodrum'da yaşama kararı almış. Yani ikilinin arası iyice açıldı. Ama benim kararım bu ikili yine birbirini bir yerlerde bulur.




3- Tuba Ünsal geçtiğimiz günlerde biriyle yazışırken twitter da yanlışlıkla cep telefonunu yazmış. Bebeği Sure aklını tamamen karıştırdı demek Tuba Ünsal'ın bir anlık dalgınlığına telefon numarasını yazmak hiç iyi olmamış.




4- Hakan Yıldırım defilesinden bir gün sonra Derin Mermerci'de sevgilisi Hakan Uzan'ın yanına Paris'e gitti. O gece Derin Mermerci, herkese aşklarından bahsediyordu.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR