Parti profesörü Didem Özgen yine yaptı yapacağını ve Maybe Salomanje'de beklenen sample sale partilerini başlattı. İlki cumartesi günü düzenlendi bile. Dünyada Jennifer Lopez, Paris Hilton'un gibi ünlülerin tercih ettiği, Türkiye'de ise Bengü, Hande Yener gibi isimlerin giydiği Oye bikinileri, mayoları ve plaj terlikleri Maybe Salomanje'de 12.00'de görücüye çıktı.




Hem de çok uygun fiyatlarla.




Ayça - Zeynep Sadıkoğlu'nun tasarladığı Oye ürünleri Cumartesi günü alışveriş tutkunları ile buluştu. Sosyetimizin önde gelen isimleri de alış verişteydi.


Aslında bu organizsayonlaea Didem Özgen geçtiğimiz sene Funfatale'de başlatmıştı. Hani Les Ottoman'ın icinde acılan ve kısa süre de İstanbul gece hayatına yön veren, Funfatale de.




Ve her hafta ünlü bir tasarımcının ürünleri alıcı ile buluşmuştu. Saat 21.00'e kadar sürecek satış sırasında Didem Özen gelen tüm misafirlerine küçük ikramlarda da bulunuyordu.




Ve sample sale partileri şimdi de Maybe Salomanje'de hayat buluyor.




Cumartesi günü havanın 17 derece olması ile birlikte Nişantaşı Atiye sokak şenlendi diyebilirim.


O gün herkes, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarigül için, "Başkan ne iyi eti bu sokağı kapattı" dedi. Bence de, süper oldu.




Bu sene en vazgeçilmez sokak olacak. Ve tabii bu sokağa bu sene Didem'in yaptığı partiler damgasını vuracak.


Bu arada bu Sample Sale partileri devam edecek. Önümüzdeki hafta Ezra - Tuba Çetin kardeşlerin tasarımları alıcıya uluşacak Atile Sokak Maybe Salomanje'de.




Bu sene üzgünüm ama sahil kesimindeki mekanlar kapanıyor.


Yani cam fanus içinde eğleneceksiniz.




Sortie ve Reina gibi kulüpler de artık kesinlikle ses yasağı getirildi. Şimdi işletmeciler bunun için harıl harıl çalışıyor. Çünkü gerçekten artık yaz sezonuna çok az kaldı.




Ama ben size kesilikle Nisantaşı tavsiye ederim. Kendinizi dünyanın farklı iryerinde egleniyor zannedeceksiniz.




Bu arada bu hafta dünyaca ünlü modacımız Hakan Yıldırım da yeni koleksiyonunu 31 akşamı Zuma'da görücüye çıkartacak. Hem de Vogue Türkiye'nin partisinde. Meraklısına duyurulur.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR