Geçtiğimiz pazartesi gününe İbrahim Tatlıses'in vurulma haberiyle uyandık. Ve her gün kulağımızı dört açıp hastaneden gelecek haberi bekledik. Ve İbrahim Tatlıses'i Allah sevenlerine bağışladı. Günden güne iyileşmeye başladı.




Ama bu süreçte çok şey yazıldı çizildi. Emniyet çok güzel çalıştı ve katilleri kısa sürede yakaladı. Tabii inşallah darısı diğer katilleri bulunamayan failli meçhul cinayetlere. Yani Hrant Dink, Üzeyir Garip, Uğur Mumcu, Engin Temel ve daha birçok gidenlerin katillerinin bulunmasına.




Tabii bunlar biraz derin konular ama herkes benim gibi aynı fikirde. Umud etmek ve bunun gerçekleşmesini bilmek istiyorum. Neyse o da olacak inşallah.




Ben size bu geçen bir haftalık süreçte İbrahim Tatlıses ve kadınlarından bahsetmek istiyorum.




Biliyorsunuz yoğun bakım ünitesinin önünde Derya Tuna ile uzun süredir İbrahim Tatlıses'in birlikte olduğu Ayşegül Yıldız birbirine girdi. Ayşegül Yıldız, yoğun bakımda İbrahim Tatlıses'i ziyaret etmek isterken Derya Tuna, "Bu fahişenin burada ne işi var. Çıkartın bunu dışarıya" diyerek tepki gösterdi.


Tabii bu lafa Ayşegül'de karşılık verdi ve tartışma büyüdü.




Şimdi birçok kişi, "Adam canıyla uğraşıyor bunlar hala neyin peşindeler" gibi tartışmalar yaptı. Ama bir gerçek var ki, kadın her yerde kadın ve duygusunu nerede olursa olsun saklayamıyor.




Derya Tuna'nın yıllardır Ayşegül Yıldız'ı hiç istemediğini hatta bu ilişkiyle ilgili zaman zaman İbrahim Tatlıses ile ters düştüğünü biliyorum. Yani aslında Ayşegül Yıldız ne Derya Tuna ne de İbrahim Tatlıses'in dört yıl aşk yaşadığı Asena tarafından hiç istenmedi. O yüzden de geç kalmış bir hesaplaşma hastane de yani yoğun bakım ünitesinin kapısında yaşandı.




şimdi eğri oturup doğru konuşursak aynı durumda erkek olsa böyle bir tepki vermez. Ama kadın başka. Ne duygusunu, ne nefretini, ne de sevgisini saklayamıyor. Ne kadar oyunlu olursa olsun yapmak istediği şeyi, söylemek istediği lafı o anda söylüyor.




Derya Tuna gibi ne zaman ne yapacağını iyi kestirebilen bir kadından bile böyle bir davranış geliyorsa bilin ki, duygularını hiç bir kadın saklayamıyor.




Neyse zaten sonuçta İbrahim Tatlıses ilk Derya Tuna ile görüşmek istedi. Çünkü İbrahim Tatlıses için Derya Tuna'nın yeri çok başka. Dünya bir yana Derya Tuna bir yana.




O yüzden İbrahim Tatlıses'in hayatına kim girerse girsin, kiminle birlikte olursa olsun Derya Tuna hep olacaktır.




Ve




Benim bir hafta boyunca en sıkıldığım soru, "İbrahim Tatlıses'i o ziyaret etti mi, etmedi mi, neden gitti, neden gitmedi" yani vallhi ne diyecegimi bilemiyorum. Yani inanın, magazini sevmiyorum diyen herkes bununla ilgilendi.




Kabul edelim, meraklıyı ve bunları seviyoruz. Yani, magazin hayatımızın her yerinde.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR