BİR Fenerbahçeli olarak zaman zaman "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" derdim kendinden gayet emin. Ve evet işte pazar günü herkes Fenerbahçeli oldu. Nasıl gururlandık. Nasıl mutlu olduk. Sosyal medyada gördüğüm mesajlar karşısında duygulandım. Kendisi ortalarda yok ama şarkıları hala dillerde olan Of Aman Nalan'ın "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak derken, bir günlüğüne Fenerbahçeli olacağım hiç aklıma gelmezdi. Kehanet gerçek oldu" tweet'ini şöyle ortaya bırakıyorum. Kayıtlara tekrar geçsin.

Pazar sabahı sıkı Galatasaraylı arkadaşım Ergun Yıldız "Eğer Ali Koç kazanırsa 1 hafta boyunca sarı-lacivert tişört giyeceğim" dedi. Sözünde durdu. Bir Galatasaraylı olarak 3 gündür sarı-lacivert tişörtle dolaşıyor Alaçatı sokaklarında. Ne güzel bir gurur bir Fenerbahçeli olarak. Ve tabii en büyük gurur Ali Koç gibi bir başkanımızın olması. Ne güzel bir konuşma yaptı. Ne içten, ne samimi, ne olduğu gibi. Ne kadar özlemişiz samimiyeti, içtenliği... Hoşgeldin başkan. İyi ki geldin.

Bu kızlara dikkat edin

Hande Ünsal: Soyadı itibariyle hem avantajlı hem dezavantajlı Hande Ünsal. Çünkü malum ünlülerin çocukları olunca her şey değişiyor. Başarılar ya anneye ya babaya mal ediliyor. Çocuğun yaptıkları hep didikleniyor. Hande'nin avantajı muhteşem sesli kadının kızı olması, dezavantajıysa Niran Ünsal'la kıyaslanacak olması. Fakat Hande Ünsal, bu durumu öyle güzel tolere ediyor, öyle güzel sıfırlamış ki, bir yol çizmiş sadece kendinden söz ettiriyor. En iyisini yapıyor. Ben ilk ‘Derdim Çok'la müptelası oldum, şimdi de ‘Oyna Oyna' herkesi oynatıyor. Emin adımlarla ilerliyor. Devam Hande, yolundan sapma. Güzel gidiyorsun.

Bengü Beker: Bu kış Arnavutköy Any'de çıktı ortaya Bengü. Ciddi fanları oluştu orada. Ama ben Bengü'yü Alaçatı Ot Festivali'nde gördüm "Aman Tanrım kim bu?" dedim. Çok güzel şarkı söylüyor. Sahnede devleşiyor. Zaten oradan hızla Cihangir Hazine'ye transfer oldu, şimdi de Bodrum Yalıkavak Hazine'de sezonu açtı. Açar açmaz da müdavimleri doldurdu. Geçen akşam gittim. Henüz albümü yok. Ama sahneye aşık. Yazın bir kenara kocaman harflerle. İnanılmaz bir sahne yapıyor ve çok güzel şarkı söylüyor. Kendi tarzı ve tavrı var.

İrem Candar: Aslında ben İrem'e Teoman'la söylediği ‘Bana Öyle Bakma Anlayacaklar' ile hayran oldum. Nasıl bir ses, nasıl bir yorum. Hala listemin en başında yer alır. Zaten yaptığı düetlerle tanınıyor. Şimdi ikinci albümü ‘Gül ve Akide' çıktı. Yaz gelmişken uzun yollarda İrem'le yol alın derim. Tam da yol arkadaşı bir albüm yapmış. Yaz akşamlarını unutulmaz kılacak sesi ve şarkılarıyla.

Bodrum'da neler oluyor?

-Tüm Bodrum işletmeleri merakla bayramı bekliyor. Ama en merakla beklenen tabii ki seçimin bitmesi. Çünkü asıl tatil seçim sonrası başlayacak.

-Deniz Seki şu ara sevgilisi Tayfun Topal'la tatil yapıyor. 7 Haziran'da start alacak Bodrum People için bol bol dinleniyor, pilates yapıyor, sabahlarıysa bol bol yürüyor.

-Uğur Karabayır dostlarının katıldığı küçük bir davetle hem mekanı Martinez'in açılışını yaptı hem de doğum gününü kutladı. Bella Sombra'da açılışını yapan Uğur'un doğum günü konsepti bembeyazdı ve geceye beyazlar içinde katıldı herkes. Katılanlar arasında Hacı Sabancı, Levent Kızıl gibi isimler de vardı.

-Maça Kızı bu sene tamamen yenilenmiş. İskele uzatılmış fakat 60 kişi daha az kapasiteye sahip. Maça Kızı'na girerken size bir kart veriyorlar. Kişi başı 300 TL. Hem şezlong hem yeme-içme. Yani ister kahve için ister su. O fiyatı ödemeniz isteniyor. Onun dışında merak ediyorsanız meşhur lahmacunu 55 TL bu sene.

-Malum lahmacun fiyatları her zaman konuşulur. Yalıkavak X Beach'te lahmacun 35 TL bu sene.

-Perşembe akşamı Sess Türkbükü kapılarını açıyor.

-Cenk Eren cumartesi günü, Berkay pazar günü start alıyor Türkbükü People'da.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR