HÜLYA Avşar, konuğu Mehmet Aslantuğ'a "Erkek işe gitsin, kadın evde oturup çocuk büyütsün" şımarıklığını yapıyor. Klasik her zaman yaptığı şımarıklık. Maksat kendinden söz ettirmek. Tam kadınlar günü öncesi hem de. "Ortaya bir laf atayım, millet beni konuşsun. Ben de geri çekileyim, keyfime bakayım. Bir gün sonra bütün gazetelerde ben olayım" derdinde. Her zaman olduğu gibi. 20 senedir bu böyle işliyor çünkü. Ama artık o devirler geçti

Hülya Avşar göremiyor musun? Bu memlekette bu mevzular değişti. Yıl olmuş 2018, kadın cinayetlerinin almış başını gittiğini göremiyor. 1933'de kadın pilotumuz vardı şimdi "Kadın dayak yerse şükretsin" diyen adamlar türedi, farkında mısın Hülya Avşar? Bence sus Hülya Avşar, sus. Senin şımarıklığın çekilmiyor artık. Sen kendinden söz ettireceksin diye saçmaladıkça saçmalıyorsun. Ama insanlar artık şımarıklıktan, şakadan anlamıyor. Millet her şeyi ciddiye alıyor. Artık eski dönemlerde değiliz.

Senin şu lafını alıp "Bak koskooooca şöhretli ünlü Hülya Avşar bile böyle söylüyor. Otur evinde çocuk büyüt" diye dayak yiyecek kadın var artık bu memlekette, haberin var mı? Şükür karşında Mehmet Aslantuğ gibi bir adam varmış ki mantıklı bir yanıt verebilmiş senin şımarıklığın karşısında, adabıyla. Sus Hülya Avşar, Allah aşkına sus.

Pes Seda Sayan, pes!

SEDA Sayan önceki gün Ece Gürsel'e "Sperm bankası da neymiş, ne inşaat işçileri var" diyor. Bugün bir inşaat işçisi yoldan geçen bir kadına "Gel çocuk yapalım. Bak Seda bacım öneriyor" dese hatta bir değil birkaç kadını inşaata alıverse çocuk yapmak için, bunun hesabını siz mi vereceksiniz Seda Sayan? Pes diyorum size Seda Sayan, pes. Hem de canlı yayında bunu yapıyorsunuz, pes...

Biz hala 'Ajda'nın poposu' diyelim

GELİN 5 dakikanızı verin bana. Biz hala Ajda Pekkan'ın popusunu nasıl koruduğunu konuşalım günlerce. İzledik işte, önceki gün 90'ıncı kez düzenlenen Oscar Ödül Töreni'ni. Neredeyse saygı gecesi gibiydi. Çünkü neredeyse sahneye çıkıp sunum yapan herkes "Oscar'dan büyüğüm" diyordu. Evet, evet birçok kişi öyle sundu. Ama yaşın ne önemi var kadınlar tak tak çıkıp sağlıkla çıkıp sundular.

Rita Moreno 86 yaşında. 1962 yılında 'Batı Yakasının Hikayesi'yle Oscar kazandığı törende giydiği kıyafetle çıktı geceye. Düşünün. 86 yaşında. Gerçekten helal! Ya 80'lik Jane Fonda ve 72'lik Halen Mirren. Buyurun. Taş gibiler. Yüzlerinde illa ki müdahale vardır ama asla belli değil. Asla kedi kadın gibi değiller.


Bu kadar sağlıklı olabilir mi bir insan? Biz hala yok Nebahat Çehre ne yer ne içer, yok Ajda Pekkan ne yapar diyoruz. Olsunlar, çoğalsınlar. Daha çok olsunlar. Yarın Dünya Kadınlar Günü. Hele ki şu zor günlerde, hele ki bu topraklarda 'kadın olmak' yalnızca bir cinsiyet değil tüm kısıtlamalar yüzünden çok zorken, kendini daha iyi hissetmek daya fit, daha sağlıklı, daha güçlü, daha kuvvetli olabilmek için kendinize bakın hanımlar. Daha sağlıklı, daha güçlü olabilmek için. Kimseye muhtaç olmamak için kendinize bakın. 90'ıncı yılını kutlayan bu Oscar Töreni kimilerine göre çok sıkıcıydı ama bence çok anlamlıydı.

Uber kendinde misin?

SON günlerde pardon uzun süredir Uber kendinde değil. Navigasyonlarında sürekli bir şey var. Kendi ekseninde dönüp dolaşıyor. Kimi şoföre "Navigasyonunuzda sorun var, biliyor musunuz?" dediğim zaman "Evet biliyoruz ama düzeltmiyorlar" derken, kimisi de "Bu rotanın dışına çıktığımız zaman kızıyorlar" diyor.


"İyi de yanlış gidiyorsunuz. Ben tarif edeceğim. Bırakın o tarifi ben götüreceğim" diyorum. Homur homur söyleniyorlar. Çıldırma noktasına az kaldı. Taksiler sorunlu, sıkıntılı, uber de çıldırdı. İstanbul'da trafik zaten malum. Ne napacağız belli değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR