20 yıllık kavga sandıktan çıktı ve Gülben Ergen ve Yeşim Salkımcı'lar birbirine girdi.




Yeşim Salkım: "Gülben yıllardır evli erkeklerle birlikte oluyor. Zamanında benim de eşimle birlikte oldu ama hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam edip insanları kandırıyor. Gerçek yüzü ortaya çıksın artık" diyor.




Gülben Ergen: Evli biriyle ilişkisi hakkındaki haberlere "Evet var" ya da "Hayır yok" demiyor. Sadece "26 yıldan beri ilk kez hukuka başvuracağım" yanıtını veriyor.




Bu iki kadın yıllardır çözemedikleri mevzular için tartışırken sosyal medyada kadınlar da birbirine giriyor. Tıpkı son zamanlarda Türkiye'de yaşanan her olayda ayrıştığımız gibi. Kimisi Gülbenci, kimisi Yeşimci. Yeşim Salkım'cılar arasında "Parti kur oy vereceğim" diyen de var, "Korkusuz tek kadın sensin" diyende. Gülben Ergen'cilerde "Ne Gülben'mişsin beni seni yıllardır yıkamadılar, bunlar vız gelir tırıs gider" diyen de var, "Senin arkandayız" diyen de. "Hangisini tutuyorsun. Tarafını seç" diye anket açanlar da cabası. Peki bu olay nereye varır dersiniz?




BU SEFER SON GELİNDİ




Neredeyse gazeteciliğe başladığımdan bu yana süren bir tartışma bu. Magazin dünyasında en heyecanla izlediğim tartışma diyebilirim. Sanırım bu sefer sonuna geldik. Çünkü Yeşim Salkım geri atmayacak ki geri adım atmak zaten onun lugatında yok. Gülben Ergen ise bu tarz saldırılara alışık. Bununla büyüdü, yükseldi ve bu noktalara geldi. Yine bir çıkış noktası bulacak, akıl hocalarına danışacak ve Türk halkının nabzına dokunan bir adım atacaktır.




Hayatın kıymetini anlamak




16 gün sonra İrem Derici'den "Pişmanlık, yalnızlık, sonu gelmeyen süründüren ağrılar, boynu büküklük" mesajı gelmesine çok ama çok sevindim. Çünkü belli ki hayata dört elle sarılmış, pişman olmuş ve hızla o yoğun bakım odasından kaçmak isteyen biri haline gelmiş. Bu sevindirici, hem de çok. Bunun tam tersi olup pes etmiş de olabilirdi. Hayatının en güzel çağında, tam da şarkıları dillere dolanmış, genç, yaşlı, çoluk, çocuk herkese ulaşmışken bunu yaşamaktan pişman olmuş ve hayata dört elle sarılmaya geliyor. Bu ilk adım, ilk mesaj. Arkası gelecektir. İrem güçlü ve kuvvetli bir kız. Bundan sonra kendine daha dikkatli bakacak. Daha güzel işler yapacağına eminim ben.




Sibel Can'ın dizisini izlerken mırıldandıklarım




-Sibel Can ne gerek vardı?




-Dizide de oynamayıver.




-Olmuyor artık, görmüyor musun?




-Bir dostun, bir sevenin, bir akıl verenin yok mu?




-Kariyer planlamana çok zarar veriyor, artık eski dizi dünyası yok farkında değil misin?




-Yeni oyuncular canavar gibi, başka bir pencereden parlıyorlar. Onların yanında olmuyorsun be Sibel Can.




-Seni seven, sesini seven biri olarak lütfen sahneden başka yerde olma be Sibel Can.




-Sahnede parlarken dizi ekranında sönüyorsun. Kariyerine bu zararı verme be Sibel Can.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR