Deniz, güneş, kum, eğlence. Hem de bol eğlence. Bu haftayı İstanbul'da sakin geçiren biri olarak Instagram story'lerini izlerken hiç sıkılmadım, kızmadım, söylenmedim, sinirlenmedim, kıskanmadım. “Keşke gitseydim” demedim. Gitmedim, iyi geldi İstanbul ama “Oh be” dedim. “Ne güzel,insanlar eğleniyor. Esnaf iş yapıyor. Sanatçılar bol bol şarkılar söylüyor. Tıpkı 90'lardaki gibi” dedim de dedim. Kenan Doğulu'nun Spiaggia Grande'deki konserine anbean tanıklık ettim. Kimi ararsanız oradaydı. Ne söyledi, hangi şarkıları söyledi, ne giydi, ne yaptı hepsine vakıfım. Kaçırdığıma üzülüyorum hatta “Keşke gitseydim” dedim gün içinde. Akşam olup konseri izlemeye başlayınca fark ettim ki pek özlemişim. Kenan Doğulu başka, illa ki denk geliriz yaz bitmeden. Yani Tarkan gibi Kenan Doğulu'yu da izlemeden yaz bitmez. Yine birçok tatilci Alaçatı- Bodrum-Mikonos beach’lerini tercih etti. Allah sizi inandırsın birçok kişi Alaçatı-Bodrum, Mikonos'taydı bu haftasonu.Beach’lerde sürekli partiler vardı. Bol bol düğün izledim Instagram story'lerinde. Ne çok kişi evlendi. Yok Kapadokya'da, yok Bodrum'da, yok Şile'de, yok Alaçatı'da, yok İstanbul’un ünlü otellerinde, yok kırlarda, yok deniz kenarında... Bir sürü gelin ve damat gördüm. Birçok düğünde de gelin ve damadın ilk yürüme şarkısı olarak Tarkan'ın 'Beni Çok Sev'ini tercih ettiklerini duydum. Geçen senelerde İrem Derici’nin sözleri “Çok şükür, bin şükür, seni bana verene” diye akan şarkısıyla inliyordu her düğün. Bu sene Tarkan’dan geliyor gelin ve damatlara 'Beni Çok Sev' şarkısı.




Berkay’ın 'Yaz'ı




Berkay'ın 'Yaz'ı var bir de her yerde. Albüm ilk çıktığında 'Teslim'e teslim olmuştum. Şimdi de 'Yaz'a teslim oldum. Ama sadece ben mi? Nereye gitsem Berkay’ın 'Yaz'ını duyuyorum. Bu yaz tam Berkay'ın yazı gerçekten. Arı gibi çalışıyor. Bir de baba olacak. Daha ne olsun?




Edis’in 'Çok Çok'u




Edis'i en çok ben didiklemiş, en çok ben eleştirmişimdir herhalde. Neden biliyor musunuz? Yetenekli,başarılı, kabiliyetli olduğu için. Bunu fark etsin ve harekete geçsin diye. Eleştirilerime küsmedi, darılmadı, geri çekilmedi. Üstüne gidiyor, deli gibi çalışıyor, görüyorum. Son yaptığı 'Çok Çok' bence çok iyi. Zaten her yerde çalmasından da belli. İyi şarkı kendini hemen belli ediyor. Diğer birkaç şarkısını da dinledim, çok iyi şarkıları var. Albüm gayet yerinde. Zaten bu çıkaracağı albümde de 12’den vurursa tutmayın Edis'i, benden söylemesi.




Bu 'Şampiyona şeker' olmadı




Vallahi bir şey demeyeyim, eleştirmeyeyim istiyorum ama yok. Hadise'ye bir şeyler oldu. Nerede o eski güzel şarkıları, olay klipleri? Allah aşkına açıp bakın neler yazmışım, ne güzel şeyler yazmışım Hadise'nin geçmiş şarkıları, albümleri için. Çünkü potansiyeli var. Ama olmuyor. “Şampiyona şeker” ne Allah aşkına Hadise, sana yakışıyor mu? Yani hoş yakıştırıp söylemiş bir de klip çekmişin ama bence olmamış. Şöyle seni gerçekten seven, düşünen kişilerin fikrini al ve o klibi bir tek başına izle, bakalım benim gördüğümü görecek misin?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR