Şu ara İtalyan iş adamı Gianluca Vacchi'nin rüzgarı esiyor. Ancak Miami'de 2 senedir bizim Türk DJ'leri gece eğlencesini ele geçirmiş durumda. Özellikle nam-ı değer Cafi yani Cafer Palamut pek meşhur Miami'de. Rihanna'dan Adriana Lima'ya kadar dinleyeni çok. Ayrıca Adriana Lima'nın koçu Dino'yla da boks antremanları yapıyor. Yazları Alaçatı-Bodrum-İstanbul arası mekik dokurken, kışları da Miami'de müzik yapıp 7-24 uyumayan şehirde insanları eğlendiriyor. Üstüne üstlük bir de Türkçe şarkılara yer veriyor.




Fanları, sevenleri, takipçisi hatta peşinden geleni çok. Farklı ve kendine tarz müzik yapıyor. O tarz müziği sevmeyeni bile eğlendiriyor. Hacımemiş Momo'nun setinde DJ Cafi ile Türkiye-Miami dedikodusu yaptık. Eğlence hayatını değerlendirdi...




'LATİNLER HALİT ERGENÇ'E HAYRAN'




-Türkiye ve Miami'de eğlence farkı nedir?




Miami'de herkes dans etmek ve eğlenmek amacıyla mekana geliyor. Tabii ki kadın-erkek ilişkileri de ön planda ama sadece amaç o değil. Türkiye'deyse amaçlar daha farklı. Yani ilişkiler ön planda, eğlence ikinci planda kalıyor. Miami de gece çıkan insanlar daha eğlenceli. Ama Türkiye'de herkes gergin bir ruh halinde.




-Hangi Türk sanatçıları çalıyorsun?




Sadece Selda Bağcan'ı playlist'ime ekledim ve her gece kapanışı Selda Bağcan ile yapıyorum. Bayılıyorlar. Selda Bağcan'ı çok evrensel buluyorum. Fakat Tarkan'ı da öpücük parçasını duydukları an hatırlıyorlar. Asıl dizi oyuncularımız çok iyi tanınıyor. Mesela Latinler Halit Ergenç'e hayran. Onu çok iyi tanıyorlar.




-Türkiye mi Miami mi?




Gönlüm burada olsa da mesleki anlamda Miami"yi çok daha zevkli ve eğlenceli buluyorum.




Ne Bodrum ne Alaçatı, burası Florya




Önceki gün HT Magazin'in harika bir konu vardı. Şu ara herkesin dilinde olan, Bodrum-Çeşme hattındaki en pahalı yemek fiyatları ve tabii beach'ler. Nuri Altuntaş, Yunus Emre Çınar ve Arif Hür'ün ellerine sağlık. Harika, eksiksiz bir konu yapmışlar. Ben de onlara küçük bir ilave yapayım istedim İstanbul'dan. İşte ne Bodrum, ne Alaçatı ne de başka bir yer. Burası İstanbul Florya Güneş Plajı. Fotoğrafa baktığınız zaman her şey harika değil mi? Süper! Buraya giriş İstanbul Kart'la oluyor. Kartınız yoksa orada size İstanbul Kart çıkartılıyor. Yani otobüse, metroya, tramvaya, vapura bindiğimiz kart.




-İstanbul Kart ile giriş 20 TL.




-Tost, kola, su toplam 9 TL.




-Havlu vermiyorlar, kendi havlunu götürüyorsun.




-İçerde deniz ürünleri, simit, havlusu, şişme bot satılıyor. -Kabinler var.




İlla ki lüks yerlerde olmanıza gerek yok. Yurdumun 3 tarafı denizlerle çevrili. Yeter ki denizleri kirletmeyelim. Kirletenlerin gözünü oyalım. Denizlerimizin, doğamızın kıymetini bilelim.




Popüler 3 beach




İstanbul:




1-Burç Beach




2-Solar Beach




3-Suma Beach




Alaçatı:




1-Spiaggia Grande




2-Fly Inn




3-Madeo




Bodrum:




1-X Beach




2-Maça Kızı




3-Tren Beach







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR