"Alaçatı'da dört kişi üç gün toplamda 30 bin TL para harcadık. Nasıl pahalı bir yerdir kardeşim orası? Attığım adım para. Neredeyse bastığımız taşa para alacaklar. Tamam sezon üç ay da bu kadar kazıklamak neyin kafası? Seneye oranın da esamesi okunmayacak. Bak Bodrum ne hallerde. Turist kazıklana kazıklana Bodrum'dan vazgeçti. Eskisi gibi gitmiyor. Oraya gideceğine Yunan adalarına gidiyor."




"Esin Hanım Alaçatı'nın içindeki Ferdi Baba'ya gittik geçen akşam, on kişi 3 bin TL para ödedik. Bir tane ızgara levrek söylendi. Bunun dışında yenen sadece meze ve içilen de rakı. Olacak iş mi Esin Hanım kişi başı 300 TL? Balık yesek bir sürü hadi diyeceğim ama o da yok. İnsanları artık göz göre göre kazıklıyorlar."




"Neden bu anneler çocukları ile hiç ilgilenmiyor acaba. Çocukları düz duvara tırmanıyor, kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Bir kere ‘Otur evladım' ya da ‘Gel birlikte oynayalım' demiyorlar. Sanki biz onların çocuklarının yaramazlığını çekmek zorundayız. Hayır çekmek istesek çocuk yaparız."




"Geçen öğlen Halil Sezai'yi uçakta gördüm. İnsanlar gayet şaşkındı yaptığı hareketlere. Biraz rahatsızlık verdi etrafında oturanlara. Sanırım gergindi ya da morali bozuktu."




Serenay ve Kerem'in filmi rafa kalktı




Bu ara Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya cephesinden kötü haberler verip duruyorum. Herkesin merak ettiği, hakkında sürekli "Film ne zaman, Esin Hanım ne olur bilgi verin" msajları aldığı şu merakla beklenen film şimdilik çekilmiyor. Hatta Serenay bu film için dans dersleri bile almaya başlamıştı ama olmadı. Ortada henüz doğru düzgün elle tutulacak bir senaryo olmadığı için bu film de şimdilik rafa kalktı bilginize. Ben de merakla bekliyordum, hatta çok umutluydum o filmden ama olmadı.




Hala bana kızıyorlar




Durmuyor, bitmiyor bana kızmalarınız. Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya'nın reklam ortaklığının bittiğini yazdığım için saldırılar bitmiyor. Sanki ben ayırmışım gibi. İnanmak istemiyorsunuz ama maalesef öyle. Kerem Bursin artık reklamlarda yok. Hem bu bir iş. Profesyonel hayat. Artık bazı şeyleri karıştırmasanız. Ayrıca bu ikilinin sevgili olduklarında ilk ben yazmıştım, o zaman da bir sürü laf söylemiş, "Yalancı" diye mesajlar atmıştınız. Vallahi ben bu fanların nasıl memnun olacağını çözemedim. Çözen biri varsa bir anlatıversin. Memnun olmuyorlar.




Haftalık buluşma önemli bir sanat




Nişantaşı Salomanje'de haftalık olağan buluşmalarında yakaladım geçen öğlen Hıncal Uluç, Mustafa Denizli, Erol Kaynar ve Faik Çetiner'i. Ara ara isimler değişir. Ekip üyeleri değişir, azalır, artar ama o buluşma illa yapılır. Erol Kaynar'ın başı çektiği ve Hıncal Uluç'un baş köşede oturduğu bu buluşmalar pek meşhurdur, pek keyiflidir, pek güzel sohbetlidir. Uzun süredir gerçekleşmiyordu ama yeniden başladı, harika oldu. Eskiden pazar kahvaltısı olurdu, bu ara cuma öğlen buluşması yapılıyor. Günümüzde artık bu durum çok zorlaştı malumunuz. İnsanlar işleri olmasa bile bahaneler üretiyor sırf tembellikten. Memleketin trafiğini bahane edip "Ben hemen eve kaçayım" durumu var birçok kişide. Biz de arkadaşlarla buluşmak için bahaneler üretiyoruz. Hatta sırf mecbur kalalım diye adına altın ya da dolar günü koyduk. Yıllardır da buluşuyoruz, pek güzel oluyor. Size de tavsiye ederim. Bu arada Hıncal Uluç günde dört saatini gazete okumaya ayırıyormuş. Meraklısına.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR