-Beach savaşları yaşanacak demiştim. Şimdiden başladı. Berksan'ın beach'inde üst üste Demet Akalın şarkıları çalıyor. Hande Yener'in beach'inde de aynı durum var. O da kendi şarkılarını üst üste çalıyor. Hadise'nin beach'i henüz faaliyete geçmedi ama sanırım onda da durum değişmeyecek. Anlayacağınız yaz, tatil, güneş, deniz, kum tamam da tatilde bile kutuplaşma had safhada. Allah hakkımızda hayırlısını yazsın.




-Okan Bayülgen Bodrum'un içinde bar açıyor biliyorsunuz. Herkes "Gay kulüp olacakmış" diye konuşuyordu ama öyle değilmiş. Okan harıl harıl mekânın açılışı için çalışıyor. Bu arada sanatçılar sürekli mekân işine giriyor da bu mekân işinde para çok mu fazla? Tabii ki değil. Üstelik derdi, sıkıntısı çok. Çarşamba günü bu konuyu masaya yatırıyoruz. Takipte kalınız.




-Bodrum boş evet ama cuma-cumartesi Türkbükü'nün klasik mekânları Miam ve Garo's kalabalıktı. Hatta Miam sabaha kadar yaptığı müzikle birçok kişiyi coşturdu. Bu arada DJ gayet başarılı.




Bin TL'lik localara rezervasyon başladı




Geçen sene kapılarını açan X Beach bu sene tamamen yenilenmiş. Baştan sona dekorasyon değişikliği var. Gerçekten ciddi bir yatırım yapılmış. Birçok kişi gibi "Tamam tuttu burası. Birkaç boya, badana, bir iki havlu değiştirelim tamam" denmemiş. Sektör kan ağlıyor, buna rağmen yatırım yapılmış. Öncelikle helal olsun. Büyük cesaret. İşten anlamayan biri bile çok ciddi yatırım yapıldığını görür. Yalıkavak'ın bence en güzel denizine sahip olan beach'in locaları pek havalı. Malum bayram tatili 9 güne çıktı. Ve birçok kişi bayramdan sonra yaz tatiline çıkacak. Bodrum şenlenecek. Localar şimdiden alıcı buluyor. Benim gittiğim gün bayram ve sonrası için rezervasyonlar alınıyordu. 80 TL karşılığında girilen beach'te localar bin TL.




Bodrum'un yenisi İnterni




Mikonos İnterni pek meşhurdur. Hatta 23 Temmuz 2015'te Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çiftini -ilişkilerini kabul etmedikleri dönemde- orada el ele, göz göze gördüğümden bahsetmiştim. Haliyle hayranları beni topa tutmuştu. "Olmaz böyle bir ilişki yok" dedilerse de ikili harika güzel bir ilişki yaşıyor halihazırda. Fıstık gibiler, bayılıyorum. Neyse efendim asıl konu yabancı bir markanın daha Bodrum'a gelmesi. Malum ünlü markalar tek tek çekildi Bodrum'dan. Çünkü bizim insanımız yurt dışına bayıla bayıla gidiyor. Ama bizim ülkemizde bir kere gidiyor "Tamam gittim" diyor. Masraflar da çok yüksek olunca birçok mekân "Hadi bay bay" dedi. Bu sene İnterni'nin tüm Türkiye haklarını alan iki kardeş geçen sene de Ulus 29 ile adlarını duyurmuşlardı. Bakalım bu sene nasıl olacak.




Siz uyurken




-Bodrum Miam'da iki kadın bar köşesinde oturmuş arkadaşlarıyla sohbet ediyor. Yan masamızda duran iki kişi de kızlarla ilgileniyor. Aralarından biri "Hiç bulaşma onlara. Baksana anlarında iki erkek var ama hâlâ aranıyorlar. Ellerinden telefon düşmedi" dedi. Ama ilerleyen saatlerde bunu söyleyen iki erkek o kızla eğleniyordu.




-Türkbükü'nde bir grup yolda ilerliyor. Ama dans ederek ilerliyorlar. Aralarından biri kendi etrafında dönerken sendeledi ve düştü.




-İNTERNİ'NİN tuvaletinde bir kadın hararetli bir telefon görüşmesi yapıyor. Kadın "Dayanamıyorum artık bugün gidip dudaklarından öpeceğim" dedi. Artık öptü mü öpmedi mi bilemiyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR