Demet Akalın'a Dubai tatili yaramış. Önceki akşam çat kapı Etiler Sahne'de dinlemeye gittim, yerinde duramadı. Salonu iki kere turladı. Herkesle fotoğraf çektirdi. Keyfi yerindeydi. Üstelik Çorlu konserinden gelmişti. Sahneden "Biraz daha zorlasalar bugün üçüncü işi alacaklardı. İyi de nasıl yetişeyim artık" dedi. Sık sık Dubai tatilinden bahsedip "Çok güzel ama çok pahalı. Neredeyse nefes alıyoruz diye para alacaklar. Ama bir tane güvenlik yok. Neden? Hırsızlık yapanın, taciz edenin elini kesiyorlar. Keşke Türkiye'de de böyle olsa" dedi. Gerçekten artık Demet'e katılmamak mümkün değil. Haberlerde izliyoruz. Herkesin elinde bir silah. Artık sokak kavgasında bile silahlar konuşuyor. Taciz, tecavüz, hırsızlık almış başını gidiyor. Ardından da üstündeki kıyafeti gösterip "Üstümdeki Louis Vuitton nasıl. Gördünüz mü? Beğendiniz mi? Ay ben çok gizli bir partiye St. Tropez'e mi gidiyorum? Acaba neden?" dedi ve uzatmadı. Ben biraz araştırdım. Meğer Demet Akalın 28 Mayıs'ta Louis Vuitton'un davetlisi olarak St. Tropez'e gidiyormuş. Partide şarkılarını söyleyecek ve gizli davette de boy gösterecekmiş. Jet sosyetenin katılacağı bir davet olacakmış. Hatta yeni tanıtılacak koleksiyondan bir parça seçip orada giymesi istenmiş. Markalara tutkusu biliniyor Demet Akalın'ın. Ben bir keresinde "Moschino Demet'in gizli sponsoru sanırım. Her şeyi bu markadan" diye yazmıştım. Haliyle marka tutkusu da markaların dikkatini çekiyor. En son moda haftasına Gucci'nin davetlisi olarak gitmişti.




Bir de çevre baskısını aşsak Ahmet Hakan




Ahmet Hakan dün köşesinde "İşte yeni Türkiye bu" diyerek liselerarası müzik yarışmasında sahneye çıkan türbanlı davulcuyu yazmış. Bence de harika gerçekten. Keşke insanların başörtüsüne, açık hallerine, şarkı söylemesine, dinine, diline hiç ama hiç karışılmasa. Herkes bu konuda özgür olsa. Ama aynı kız verdiği bir röportajda (cuma günü ana haberlerde izledim) "Anne-babam beni destekliyor. Ama çevreden ‘Kadın sesi günah. Kızına şarkı söyletme' diye çok baskı var. Ben de ‘Neden günah olsun. Ben kendimi şarkı söylerken çok iyi hissediyorum' diyorum. Bakalım ne olacak?" dedi. Yani diyeceğim odur ki sevgili Ahmet Hakan, o fotoğraf gerçekten harika. Hepimizin yıllardır hayalini kurduğu bir fotoğraf. Ama çevre baskısı ve insanların düşünceleri bitmiyor, durmuyor. İnsanların özgürlüklerini yaşamasına izin verilmiyor. İnşallah annesi ve babası çevreye yenik düşmez ve o güzelim kızın hayallerini yıkmaz.




Kadir Ağabey aradı




Pazar günü "Nerede bu ünlüler" diye bir yazı yazmıştım. Pazar sabahı da Kadir Ağabey (Kadir İnanır) o heybetli, karizmatik sesiyle uyandım. Benim için yeri ayrıdır. Çok kıymetlidir. Eskiden daha çok görürdük, şimdi göremiyoruz. O yüzden yazdım. Beni arayıp "Memleketin refahı, güzelliği, mutluluğu için çalışıyorum Esinciğim. Dolaşıyorum, her yerdeyim" dedi. Güzel, mutlu, huzurlu günler geldiği zaman daha çok sinema, film yapacağız. Daha güzel şeylerden bahsedeceğiz" dedi. İnşallah Kadir İnanır inşallah. Hepimizin istediği de bu. Güzel ülkemde pazar günü hepimiz yine üzüldük, parçalandık, bölündük. Şehit haberleri peşi sıra geldi. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda sokakta yaşananlar malum. İnşallah en yakın zamanda güzel ülkemiz daha güzel günlere uyanacak.




Siz uyurken



-Etiler Sahne dört kız gece boyunca tam üç masa değiştirdi. Bir türlü oturdukları yerde oturamadı. Geceye ayakta başladılar sonrasında dört masa sonunda bitirdiler.




-Lucca uzayan gidin tuvalet kuyruğunda iki kadın deliler gibi dans diyordu. Hatta tüm sıra bekleyen ekibi hareketlendirdiler. Tuvalet kapısının önünde shot yapıyorlardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR