Mekanlar doluydu ama boştu. Yani bir tuhaflık vardı bu hafta cuma ve cumartesi gecelerinde. Yani yıllardır bu işi yapan biri olarak şunu gördüm "Çok dolu değil zarar edeceğiz ama müşteri de var. Kapatmak olmaz" arasında gidip geldi özellikle canlı müzik yapan yerler. Mekanlar kalabalıktı ama özellikle cumartesi normalin üzerinde bir gece yaşanır. Bu sefer öyle olmadı. Tam arasında bir hafta sonu yaşandı İstanbul gecelerinde.




Gökhan-Ziynet ikilisi iş yapar




Cuma akşamına kendimi evimde hissettiğim mekanlardan biri olan Günay Restaurant'ta start verdim. Dile kolay 20 senedir bu mekana gidip geliyorum. Her köşesinde anım var. Hala aynı kaliteyi koruyor. O gece de ilk kez birlikte sahneye çıkan Gökhan Tepe ve Ziynet Sali için gittim. İyi ki gitmişim. Süper bir gece yaşattılar. İkisinin de sesine, yorumuna bayılıyorum. İzleyenleri acayip eğlendiriyorlar.




Kuliste yakaladım. HT Dokun kamerama kısa da olsa dokundum. Siz de o geceden özel görüntüler izlemek istiyorsanız HT Dokun yapın derim. Bu arada masamda ilk kez Gökhan Tepe dinleyen isimler vardı. Ve her defasında "Bu şarkı da mı onun? İnanamıyorum" dediler. Yani 3-5 sene sonra Selami Şahin gibi anılmaya başlayacak Gökhan şarkılar söylendiğinde. Ve Gökhan Tepe de yakın zamanda evliler kervanına katılıyormuş, duymayan birileri varsa haberi ola.




Boğaz'a karşı




Cumartesi gecesi İstanbul'un muhteşem Boğaz manzarası ile start aldım. Bodrum X Beach'in ortaklarından Göktuğ Özdemir, Feriye Palace ile İstanbul'da da yeni bir şeyler yapmaya karar vermiş ki bence harika olmuş. Daha yeni açılmasına rağmen kalabalıktı. Gayet şık ve güzel bir mekan olmuş. Yakında en popüler yerlerden olur benden söylemesi.




Karaköy'ün Madeo'su




İlk açıldığı zaman da "Madeo yıkar geçer" demiştim yanılmamışım. Cumartesi gecesi Karaköy Madeo tıklım tıklımdı. DJ kabininde Kerem Önger vardı ve tabii yine harika çalıyordu. Kerem aynı zamanda ortaklardan. Mert Gocay, Dorukhan Acar, Erdal Doğan da diğer ortaklar. Bence harika bir iş çıkardılar. Cumartesi gecesi birçok tanıdık yüz vardı.




Ümit sayısız fotoğraf çektiriyor




Eski dost Ümit Karan'ın da mekanına uzun süredir gitmiyordum. Cumartesi bu hızla oraya da uğradım. Ama maşallah Ümit Karan fotoğraf çektirmekten 2 saniye duramadı. İçerisi tıklım tıklımdı. İnsanlar adeta Ümit ile fotoğraf çektirmek için yarışıyor. Ümit'e "Bıkmıyor musun? Bu her zaman devam ediyor. Ben ne zaman görsem" dediğimde "Yok, neden bıkayım?" dedi. Bravo, gerçekten bravo! Gecenin yarısı, herkes eğleniyor, müzik tavan yapmış Ümit bir kere yüzünü buruşturmadı. Herkese güleryüzlü, herkese saygılı. Helal olsun!




Berkay, Chanta'da coşturdu




Cumartesi gecesi Joly Joker'de sahneye çıkan Berkay konser sonrası soluğu Asmalımescit Chanta'da aldı. DJ kabinine geçti ve şarkılarını söyledi. Berkay'ın arada Etiler tarafından Beyoğlu'na geçmesi lazım. Sevenlerini coşturdu.




Taksim, saat 03.30 ve yerdeki çöpler




Yıllardır bu saatlerde buradan geçerim ama ben hayatımda ilk kez Taksim Meydanı'nı bu kadar pis gördüm. Dönercilerin orada yemek yiyen herkes elindeki çöpleri olduğu yere almış. Hiç de utanmamış. Bu fotoğrafta gördüğünüz küçük bir kısmı. Meydan tamamen çöp yığınından geçilmiyordu.




Siz uyurken




-Madeo, tuvalette 2 kadın kendi arasında Burak hakkında konuşuyordu. Kızlardan biri "Burak bugün başka bir kızla çıkacakmış aslında. Son dakika beni aradı. Bugün bu olayı çözmemiz lazım" dedi. Çıktılar.




-Ortaköy yolu üzerinde bir beyaz araba müziği son ses açmış. Karadeniz müziği çalıyor. Tam 2 araba önünde ondan gelen müzik sesini bastırmak için o da son ses yabancı bir müzik açtı. Ortaköy, cadde, trafik ve artık curcunayı siz düşünün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR