Sevgililer Günü cumartesi gecesi sabahın ilk ışıklarına kadar yaşandı. Ocak ayında tatsız gecen İstanbul geceleri bu hafta tam doluluk oranıyla birçok mekân sahibinin yüzünü güldürdü. Eskiden haftanın her günü dolup taşan mekânlar artık haftanın iki günü ancak iş yapabiliyorlar malum. Ama tatsız geçen ocak sonrası şubatın bu ikinci haftası herkesin yüzünü güldürdü. Bir de aşk gününün olması doluluk oranlarını ekstra artırdı.

‘Sevdiğinize bari uzun mesaj atın'

Uzun yıllardır ilk kez sevgililer gününde sahneye çıktığını söyleyen Cenk Eren, "Bugünü şimdi konuşalım ve sonra kapatalım. Hiç yokmuş gibi yapalım" diyerek kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Etiler My Cabaret'te şarkı aralarından izleyenleriyle sohbet eden Eren yeni âşıklar içinde "Malum yeni âşıklar artık mesajla birbirlerine sevdiklerini söylüyor. Hatta SVYR yazıyorlar bir de iki nokta üst üste gülücük koyuyorlar. Neşet Ertaş usta da yazmış. Adam diyor ki sevgilisine ‘Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Ecelim sen ol, ahirim sensin'. Onun için sevdiğinize kısa mesaj atmayın. Bari mesajları bütün yazın" diyerek ustanın eserini yorumladı. Bu anları ve daha fazlasını HTDokun ile izleyebilirsiniz. Bu arada Cenk Eren 13 yıl aradan sonra konser vermeye hazırlanıyor. 8 Mart Salı günü Zorlu PSM'de sahnede çıkacak olan Eren, bu konserin özellikle Dünya Kadınlar Günü'ne denk gelmesini istediği söyledi. Konserde sürprizleri olduğunu söyleyebilirim.

‘Benim pabuç damda değil uzayda'

Cumartesi gecesi sahneye çıkan bir diğer isim de Demet Akalın'dı. Etiler Sahne'de sahne alan Akalın'a eşi Okan Kurt tarafından 150 beyaz gül gönderildi. Gül'ü alıp teşekkür ettikten sonra Akalın sahneden "Ey millet görün. Sahneye gönderiyor ki, ‘Ben unutmuyorum. Ben gönderiyorum. Bende sıkıntı yok' demek istiyor. Değil mi? Teşekkür ederim aşkım. Çok naziksin, çok kibarsın. Ama yarın tabii sevgilisiyle çıkacak yemeğe. İki yaşında bir sevgilisi var. Esin sakın. Sana bütün söylediklerimi unut. Evlenebilirsin ama çocuk yok. Pabuç damda değil uzayda. Kız tarafından da dışlandım. Çok mutsuzum. O yüzden sevgiye ve şefkate ihtiyacım var" açıklamaları yaptı. Sizler de bu bölümü HTDokun ile izleyin derim. Demet Akalın sahnede samimiyetle sevenleriyle dertleşiyor, sohbet ediyor. Bu arada altı yeni şarkısı hazır olduğunu söyleyen Demet Akalın, "Biraz daha bekliyorum ama istesem albüm çıkarırım" dedi.

Dünden geriye kalan

-Aşk mesajları.

-Instagram'da aşk resimleri.

-"Gerçek aşk bu" diyerek çocuklarının fotoğraflarını paylaşan kadınlar.

-Bol bol kırmızı gül fotoğrafı.

-Kalpli bardaklarda kahveler.

-Pastalar, ayıcıklar. Aşk dolu görüntüler.

Son günlerde en çok sevdiğim

-MURAT Boz ve Aslı Enver aşkını acayip sevdim. Samimi ve içten buldum. Birbirlerine çok yakıştırdım. Uzun soluklu olsun. Hatta gerçekten evlensinler falan. İki güzel insan bir araya gelince ne hoş oluyormuş onu fark ettirdiler. Acayip yakıştırdım.

-OSCAR'DA En İyi Film kategorisinde yarışıyor ‘Spotlight'. Bence hakkı. İzlerken içim titredi, heyecanlandım. Gazeteciliğin ne kadar güzel yapıldığını gözler önüne seren önemli bir film. Her gazetecinin ve adayının izlemesi şart. Ve bunca araştırma sonrasında gazetede haberin çıktığı anda yaşanan duygu inanılmaz.

-CANAN Karatay'ın lahmacun yemesini çok sevdim. Bayıldım, bittim. Lahmacun keşke hep serbest olsa. Bayılırım. Ama en çok babamın yaptığı lahmacunu severim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR