Karaköy daha Karaköy değilken ilk adımını atan isim Lal Dedeoğlu olmuştu yıllar önce Bej'le. Ondan sonra birbiri ardına güzel mekanlar geldi ve Karaköy şimdiki halini aldı. Her zaman girişimci ruhuna, cesaretine ve ekibine bayılırım Lal Dedeoğlu'nun. Ve şimdi Lal Dedeoğlu ile Hakan Özkul rotayı Çeşme'ye kırdı. Geçen sene Bodrum denemesi olmuştu Bej'in ama bence Çeşme'ye daha çok yakışmış. Bir de tabii eğlence hayatının mimarlarından Hakan Dalokay'la bir araya gelince tamam olmuş. 90'lı yıllarda İstanbul'un en popüler gece kulübüydü Fly Inn. İçinde uçak bulunan dekorasyonuyla adından söz ettiren ve aynı yıllarda Çeşme'deki Aya Yorgi Koyu'nda beach club kültürünü başlatan bir isimdi Hakan Dalokay. 15 yıl aradan sonra yeniden sahalara döndü. Vedat Dalokay'ın oğlu olan yüksek mimar ve şehir plancısı Hakan Dalokay, geçen yıl Çeşme Altınkum'da açtığı Fly Inn'i bu sene daha da uçurmaya karar vermiş.




Cumartesi günü yapılan Bej'in açılışı için gittiğimde direk Fly Inn'e iniş yaptım. Geçen seneye nazaran çok değişiklik olmuş. Daha şık, daha keyifli bir yer haline geldiğini söyleyebilirim. Bej'in yanı sıra Tektekçi'de Fly Inn içinde konuşlanan diğer bir mekan. Bu arada sanat da unutulmamış. Sanatseverlerin yakından tanıdığı bir marka olan Craft yaz sezonu boyunca bu beach'te olacak. Hakan Dalokay'ın daha güzel projeleri var önümüzdeki yıllar için. Hazır olun derim. Oldukça iddialı olan Hakan yıllardır uzak kalmanın acısını çıkaracağa benziyor. Çok ciddi projeleri. Hayata geçerse Çeşme için de çok ciddi yatırımlar yapılacak.




İstanbul tayfası Bej'e akın etti




CUMARTESİ yapılan açılışta Çeşme'de değil de İstanbul'da gibiydim. Sağımda Deniz Marşan, solumda Hakan Yıldırım, Zeynep Tosun, Duygu Akdeniz, Tanem Sivar, dizi bitince soluğu tatilde alan 'Medcezir' oyuncuları Batuhan Begimgil ile Ali Aksöz, 'Güllerin Savaşı'nın oyuncuları Sercan Badur ve Damla Sönmez gibi isimlerle daha da bir şenlendi.




Jimnastik ruhu




BENCE Bej Beach'in açılışının en iddialı görüntüsü kesinlikle Duygu Akdeniz'den geldi. Manken Duygu Akdeniz bir köşede jimnastik yapıyordu. 10 yaşından bu yana jimnastik yaptığını söyleyen Duygu'nun tek amacı Instagram için güzel bir kare yakalayabilmek. Malum biz sosyal medyayı da atlamamak gerek. Ne kadar güzel ve estetik poz, o kadar like demek. Bence oldukça iddialı, estetik ve güzel. Like'ladım gitti.




Deniz'in özgür bacakları




TABİİ Çeşme bu hafta ciddi bir hareketlilik içindeydi. Bestyle Magazine Dergisi'nin düzenlediği gecede Deniz Berdan da kapsül bir koleksiyon sergiledi.'Özgür Bacaklar' adını verdiği bu koleksiyonda modeller yerinde duramadı. Hatta 7800'de düzenlenen bu kapsül tanıtımında mekanda bulunan beyler de modelleri görünce yerinde duramadı. Öyle bir hareketlilik içindeydi herkes anlayacağınız.




Yaman'ın abisi




"BAKSANA Yaman'ın abisi", "Çok yakışıklı değil mi?", "Adı neydi ya acayipmiş gerçekten", "Adını düşünüyorum ya şey var ya Yaman'ın abisi" ile başlayan ve süren konuşmalar. Yani kim için yapılıyor 'Medcezir'de Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Yaman karakterinin ağabeyini oynayan Ali Aksöz için. Kendisine tüm kızlar hayran ama hala adını öğrenememiş hiç kimse. Ali Aksöz gündüz Fly Inn'de arz-ı endam etmeye başladığında tüm gözler kendisine çevrildi. Ve akşam da parti de etrafını bir sürü kadın çevreledi. Ama o kimseye dönüp bakmadığı gibi kimseyle de muhabbete girmedi. Tabii bunlar daha yolun başında hareketler. En küçük bir flört aşaması kendisinin magazin sayfalarında olmasını sağlayacaktır ki bu kaçınılmaz sondur.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR