Malum son yılların en büyük çıkmazı ilişkiler. Kadın-erkek ilişkileri... Aranılan aşk bir türlü bulunamıyor. Bulan da çabuk kaybediyor. Kadınlar "Artık erkekler değişti" diyor, erkekler "Artık peşinden koşacak kadın kalmadı." Az biraz sabredin. 10 sene kalmış. Artık bu sıkıntılardan tamamen kurtulacağız. Kendi istediğimiz aşkı ve ilişkiyi yaratabileceğimiz robotlar geliyormuş. Ağzı var dili yok, ne istersen yapıyor. Daha ne olsun? Hadi yine iyiyiz. 2025'e şunun şurasında ne kaldı ki?




Sinem isyan etmekte çok haklı




Artık bu olayı Sinem Kobal ile Arda Turan'dan çıkarmak lazım. Bir kadın ve bir adam olarak bakmak lazım. Maalesef genelde erkekler hep böyle. Yaparlar ederler, kendilerinin yaptıkları suç olmaz ama kadın yapınca aman tanrım "O benim için bitti" derler. İyi de kadın için daha önce bitmişti zaten. Bunu bir kabul etsen artık konuşmayacaksın. Bak Sinem Kobal 1.5 yıl önce bu ilişkiyi bitirdi. Ama bu ilk değil Arda Turan daha önce de konuşmuştu. Farkında mısınız Sinem Kobal hiç konuşmuyor. O yüzden de Sinem Kobal çok haklıdır. Kendisine kocaman bir bravo! Dün de yazdım. Adam yaptı etti, kadın yapınca kabahatli oldu. Başkasının elini tuttuğu için "Olmazmış" artık. Yahu kadın için olmuyor artık bunu bir kabul etsen. Cumartesi günü iki teyzem, annem ve iki ablamla tam da bu konu üzerinden konuşuyorduk. Kadın her zaman iyiyse ilişki de her zaman iyi. Erkek istediği kadar aldatsın hiçbir zaman aldattığını görmez, kabul etmez. Ama kadın bir kere kötü olsun ve boşanmak, ayrılmak istediğini söylesin bakınız ortaya ne kötü, çirkin, istenmeyen şeyler çıkıyor. Bakınız geçen sene katıldığı bir televizyon programında Arda Turan, Sinem Kobal ile ilgili gelen her soruya yanıt vermişti. Şimdi yine aynısını yapıyor. Verme kardeşim, konuşma. Sinem konuşuyor mu? İşte o zaman benim dediğime gelirsin. Aslında sen bu kızın elinden tutup çıkmak istiyorsun ama "Etraf ne der?" düşüncesinden bunu yapamıyorsun. Bence susman en hayırlısı olacak sevgili Arda.




Haydi hayırlısı




Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu evlilik yaşını belirlemiş. Kübra Par'a yaptığı açıklamalarda "22-23'e gelince bu işi bitirin" diyor. Bakanlarımız, devlet büyüklerimiz olmasa ne yapacağız? Bize kim yol gösterecek? Hayır annelerimizin, babalarımızın yapacağı yol gösterme olayını neden devlet büyüklerimiz üstleniyor ben onu anlamıyorum. Bu tip konular genellikle aile içinde konuşulan şeyler değil midir? İnsanın kendini doğru zamanda hissedince yapacağı olaylar değil midir? Neden sürekli birileri bize akıl vermeye çalışıyor. Şahsen ben aklım erer yaşlarımda annem, babam, ablalarımla bol bol konuştum bu konuları. Hatta ailem bana iyiyi, doğruyu gösterip kararlarımı kendim vermem gerektiğini söyledi. Öyle diretmeden. Acaba en doğrusu bu değil mi? Kişinin anne ve babasından alacağı öğütler ile yoluna devam etmesi...




Unutmadan...




Yeni yılla birlikte izleyemediğim filmleri sıraladım. İlk iş Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek'in rol aldığı 'Bi Küçük Eylül Meselesi'ni izledim. Çok şey kaçırmışım. Harika bir film. Kaçıranlara büyük tavsiye olunur. Mutlaka izleyin. Bu arada Farah çok iyi bir oyuncu.




Her köşede pizzacı




Son günlerin en meşhur olayı 3 TL'ye pizza. Cihangir, Nişantaşı, Topağacı, Karaköy, Taksim derken hızla çoğalıyor dilim pizza olayı. Özellikle gece yarısından sonra müdavimi çok.




Kanatçı Haydar




Bilmeyen yok Yenibosna'daki Kanatçı Haydar'ı. Ben de sonunda gidebildim şu meşhur kanatçıya. Tamam klasik kanat deyip geçeceğim ama kızacak bana şimdi müdavimleri. Belli ki çok müdavimi var çünkü acayip büyük bir yer. Ve duvarları da ünlü resimleriyle dolup taşıyor. Benim gibi merak ediyorsanız uğrayın derim. Lezzet kararını siz verin. Ben pek bir fark göremedim. Bildiğiniz ızgara kanat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR