İş dünyasının önde gelen isimlerinden Doğuş Holding üst düzey yöneticisi Yücel Çelik'in sunucu olan kızı Nazlı Öztarhan işindeki başarısıyla ön palana çıkıyor. 5 yaşındaki kızı Kayra ve annesi Semra Çelik ile birlikte anneler gününe özel bir çekim gerçekleştirdiğimiz Nazlı Öztarhan HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'e anneliği anlattı.




Röportaj: Reşit ÖZET




Nazlı Hanım ilk anne olduğunuzda neler hissetiniz?




Sanırım tarifi yok.. Minicik bedenini göğsüme dayadığımda artık iki kişiyiz ve hayatımda ilk kez kendimden daha çok düşünmek zorunda olduğum biri var dedim. Hayatım o dakikadan itibaren öncesinden mutlak bir şekilde ayrıldı. Bambaşka biri oldum.. Tabiatın en büyük mucizesi..






Anne olmak nasıl bir duygu?

Kariyer ve maddiyat başta olmak üzere tüm dert ve tasaların üstüne çıkan en hayati sorumluluk duygusu, birey yetiştirmek.






Anne olduktan sonra hayatınızda neler değişti?

Risk alırken iki kere düşünmeye başladım. Çünkü artık ‘ya çocuğum bensiz kalırsa’ endişesini hep taşıyorsunuz.. Daha toleransı, daha duygusal ve empati duygusu gelişmiş oluyorsunuz..



Anneniz Semra Hanım'ın en çok hangi yönlerini örnek alıyorsunuz?

Onun hayatla barışık olmasından, insanlarla olan ilişkisinden hep etkilenmişimdir.. İyi bir anne olduğu kadar , harika bir dost, sırdaş.. Başım sıkıştığında sırtımı dayayacağım ilk kişi. Ben de kızımla böyle sağlam bir bağ kurabilmeyi hedefliyorum.






Kızınız Kayra ile nasıl zaman geçiriyorsunuz? Anneler gününde özel bir planınız var mı?

Yoğun bir iş temposuna rağmen nitelikli vakit geçiriyoruz.. Hamur, boyama, puzzle yapıyoruz. Birlikte mutfakta giriyor, yemek pişiriyoruz. Çocuk tiyatrosuna gidiyoruz.. Ve her fırsatta birbirimize sarılıyoruz..Özel günler benim için çok anlam ifade etmiyor. Bize her gün Anneler Günü.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR