Geçtiğimiz yazın en gözde isimlerinden Didem Antebi, anne olmasına rağmen düzgün fiziği ve fit görünümüyle ön plana çıkan isimlerin başında yer alıyor. Küçük kızı Mila ile çok iyi bir uyum içinde olan Didem Antebi, formunu nasıl koruduğundan, nasıl bir yaz geçirdiğine kadar bilinmeyenlerini HT Kulüp'e anlattı.




Röportaj: Reşit ÖZET

Fotoğraflar: Gürkan KURT




Nasıl bir yaz geçirdiniz? Sanırım çoğunlukla Bodrum ve yurtdışında bulundunuz...




Bu yaz 2 ay boyunca Bodrum'daydık tam bir aile saadeti yaşadık diyebiliriz. Bütün yazı kızımız, ailelerimiz ve arkadaşlarımızla beraber geçirdik.




Kızınız ile çok iyi bir uyum içindesiniz. Nasıl bir anne-kız ilişkiniz var?




Her anne gibi ben de kızımla çok zaman geçiriyorum ve bu bana büyük bir zevk veriyor onunla vakit geçirmek bana her şeyi unutturuyor onunla geçen her dakika paha biçilemez tabii ki o da bana çok düşkün.




Bu yazın modası sizce neydi? Hangi renkler ön plana çıktı?




Bu yazın modası olan renkli pantalonlar, maksi etekler herkesin dolabını süsledi sanırım tabii ki bu yazın en moda renkleri neon renklerdi tam bir neon renk patlaması yaşandı diyebiliriz.




Tatil planlarınızı hep yakın dostlarınızla birliktemi yapıyorsunuz?




Tatil planlarımızı genelde arkadaşlarımızla yaparız fakat ailemizle vakit geçirmekte bize çok zevk verir kalabalık aile tatilleri de bizim için çok değerlidir.




Herkes sizin giyim tarzınızı çok beğeniyor ve örnek alıyor. Siz kendinize kimleri örnek alıyorsunuz?




Annadella Russo, Olivia Palermo, Kate Moss, Poppy Delevigne tarzını beğendiğim isimlerden bazıları...



İş hayatına atılmayı düşünüyor musunuz?




Benim evlenmeden önce zaten çok yoğun bir iş hayatım vardı tabii ki her zaman iş hayatına devam etmeyi düşündüm fakat Mila'nın biraz büyümesini bekledim belli bir zaman onun yanında olmayı tercih ettim önümüzdeki kış iş hayatına geri dönmeyi umuyorum.




Boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz?




Boş zamanlarımda spor yapmak en büyük hobim mutlaka spor yapmalıyım, onun dışında vizyona giren yeni filmleri izlemek, sanat galerilerini ve sergileri gezmek bana çok zevk veriyor.




Günlük rutininizi anlatır mısınız?




Sabah erken kalkıyorum Mıla'yla birlikte daha sonra evdeki işlerimi düzene koyduktan sonra blog için araştırma yapıyorum, yazacağım yazıların taslaklarını hazırlıyorum her gün yeni bir yazı yazıp blogu güncellemem gerekiyor. Her gün yeni bir konu bulmak çok önemli yazılarımı bitirdikten sonra Mila'yla program yaparım veya dışarda halletmem gereken işler varsa onlari hallederim mutlaka spora gitmeye çalışırım.




Düzgün fiziğinizle ve fit görünümünüzle dikkat çekiyorsunuz. Formunuzu nasıl koruyorsunuz?




Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum özellikle akşam yemeklerinde çok az yemeğe özen gösteriyorum onun dışında düzenli olarak özel bir hoca eşliğinde kardiyo ve pilates yapıyorum.





DİDEM ANTEBİ 'Kızımla geçirdiğim her dakika paha biçilemez' Geçtiğimiz yazın en gözde isimlerinden Didem Antebi, anne olmasına rağmen düzgün fiziği ve fit görünümüyle ön plana çıkan isimlerin başında yer alıyor. Küçük kızı Mila ile çok iyi bir uyum içinde olan Didem Antebi, formunu nasıl koruduğundan, nasıl bir yaz geçirdiğine kadar bilinmeyenlerini HT Kulüp'e anlattı. Röportaj: Reşit ÖZET Fotoğraflar: Gürkan KURT *Nasıl bir yaz geçirdiniz? Sanırım çoğunlukla Bodrum ve yurtdışında bulundunuz... Bu yaz 2 ay boyunca Bodrum'daydık tam bir aile saadeti yaşadık diyebiliriz. Bütün yazı kızımız, ailelerimiz ve arkadaşlarımızla beraber geçirdik. Kızınız ile çok iyi bir uyum içindesiniz. Nasıl bir anne-kız ilişkiniz var? Her anne gibi ben de kızımla çok zaman geçiriyorum ve bu bana büyük bir zevk veriyor onunla vakit geçirmek bana her şeyi unutturuyor onunla geçen her dakika paha biçilemez tabiiki o da bana çok düşkün. Bu yazın modası sizce neydi? Hangi renkler ön plana çıktı? Bu yazın modası olan renkli pantalonlar, maksi etekler herkesin dolabını süsledi sanırım tabiiki bu yazın en moda renkleri neon renklerdi tam bir neon renk patlaması yaşandı diyebiliriz. Tatil planlarınızı hep yakın dostlarınızla birliktemi yapıyorsunuz? Tatil planlarımızı genelde arkadaşlarımızla yaparız fakat ailemizle vakit geçirmekte bize çok zevk verir kalabalık aile tatilleri de bizim için çok değerlidir. *Herkes sizin giyim tarzınızı çok beğeniyor ve örnek alıyor. Siz kendinize kimleri örnek alıyorsunuz? Annadella Russo, Olivia Palermo, Kate Moss, Poppy Delevigne tarzını beğendiğim isimlerden bazıları... İş hayatına atılmayı düşünüyor musunuz? Benim evlenmeden önce zaten çok yoğun bir iş hayatım vardı tabii ki her zaman iş hayatına devam etmeyi düşündüm fakat Mila'nın biraz büyümesini bekledim belli bir zaman onun yanında olmayı tercih ettim önümüzdeki kış iş hayatına geri dönmeyi umuyorum. Boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz? Boş zamanlarımda spor yapmak en büyük hobim mutlaka spor yapmalıyım, onun dışında vizyona giren yeni filmleri izlemek, sanat galerilerini ve sergileri gezmek bana çok zevk veriyor. Günlük rutininizi anlatır mısınız? Sabah erken kalkıyorum Mıla'yla birlikte daha sonra evdeki işlerimi düzene koyduktan sonra blog için araştırma yapıyorum, yazacağım yazıların taslaklarını hazırlıyorum her gün yeni bir yazı yazıp blogu güncellemem gerekiyor. Her gün yeni bir konu bulmak çok önemli yazılarımı bitirdikten sonra Mila'yla program yaparım veya dışarda halletmem gereken işler varsa onlari hallederim mutlaka spora gitmeye çalışırım. *Düzgün fiziğinizli ve fit görünümünüzle dikkat çekiyorsunuz. Formunuzu nasıl koruyorsunuz? Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum özellikle akşam yemeklerinde çok az yemeğe özen gösteriyorum onun dışında düzenli olarak özel bir hoca eşliğinde kardiyo ve pilates yapıyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR