Anadolu yakasında farklı bir lezzet arayanlar için ideal olan bibuçuk, lezzet tutkunlarının ilk adresi olmaya aday mekanlardan... Caddebostan, Suadiye ve Ataşehir'deki şubelerinin ardından Anadolu yakasının gençlik üssü Kadıköy'de dördüncü şubesini açan bibuçuk, mönüsüyle de oldukça dikkat çekiyor. Türk ve dünya mutfağından seçme lezzetlerin sentezlendiği olağanüstü mönü, damak çatlatan cinsten... Günün her saati uğrayabileceğiniz mekanın mönüsü de yenilenmiş.





AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA DJ PERFORMANS




Yine klasik bibuçuk lezzetleri olan wrapler, kanatlar, hamburgerler, salata ve etler mönüde yer almaya devam ediyor… Kahveler, tatlılar, sandviçler ve daha fazlası mekanda siz lezzet tutkunlarını bekliyor. Tabii bir de DJ Eser’in canlı performansıyla eğlencenin dorukta yaşandığı cuma ve cumartesi geceleri var ki sormayın gitsin. Muhteşem lezzetlerle donatılmış mönüde seçtiğiniz lezzetlerle akşam yemeğinizin ardından DJ Eser'in performansıyla geceye devam ediyorsunuz.







'Tıka Basa', 'Pom Tapas' veya 'Sosis Patates Sepeti' gibi başlangıçların en favori lezzetlerin başında geldiği bibuçuk'ta her ürün taptaze ve günlük olarak servis ediliyor. Envai çeşit soğuk ve sıcak içeceklerin yer aldığı mönüyü incelerken eminim ne içeceğinize karar vermekte zorlanacaksınız.







Bu kadar lezzetin arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz belki ama bir cuma ya da cumartesi akşamı yanınıza sevdiğinizi alarak hem lezzetli bir akşam geçirmek hem de DJ Eser performansı eşliğinde eğlenmek isterseniz Kadıköy'deki bibuçuk'a bir uğrayın derim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR