Bodrum Mantı denildiğinde lezzetin ta kendisi aklınıza gelsin. Çok çeşitli mantısı, çökertmesi, çiğ böreği, beğendili dürümü, içli köftesi, tatlısı, hangi birinden bahsetsem azdır doğrusu. Her biri ayrı olay. Tabiki en favori lezzeti olan mantı denildiğinde önünde saygıyla eğileceğim ilk mekân Bodrum Mantı. Ayrıca mekânın salaşlığı en çok dikkatimi çeken unsurlardan. Ailece rahatça yemek keyfi yapabileceğiniz Bodrum Mantı'nın her şubesinde aynı konsepti yansıtması dikkat çekiyor.



13 tane şubesi var




Ataşehir, Bağdat Caddesi, Bodrum Türkbükü, Akasya AVM, Aqua Florya, Arnavutköy, Buyaka AVM, Capacıty AVM, Capıtol AVM, Fenerbahçe, Göktürk, Orya Park ve Ulus olmak üzere toplam 13 tane şubesi olan Bodrum Mantı’nın misafiri olduğumuz Ulus’taki mekanı kahvaltı içinde zengin bir mönü sunuyor. Özellikle hafta sonları çok revaçta olan restoranda kaliteli hizmet verilmesi mekanın olmazsa olmazı.








Bodrum'da dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor




Yaz geldiğinde de Bodrum Mantı tatilcilere unutulmaz lezzetler sunuyor. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye gelen ve Bodrum’da tatil yapan dünyaca ünlü isimlerden Kate Moss, Naomi Campel, Kelly Brook, vazgeçemedikleri lezzet olan mantı ve mönüdeki diğer tatları tadarak ülkemizden ayrılmışlar. Ayrıca ‘Bihter’ mantısı ve çökertmesi Bodrum’da da mekanın vazgeçilmezliğini koruyor.




Avrupa ve Anadolu yakasında şubelerinin olması müşterilerine cazip gelirken herkesin bir kez de olsa tatmasını önerebileceğim bir restoran diyebilirim Bodrum Mantı için.






Favori lezzetleri


Çok çeşitli mantısı (Bihter)


Çökertme


Çiğ Börek


Beğendili dürüm


İnegöl Köfte


Tavuk salata


Kaşarlı Köfte

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR