Levent'te yeni konseptiyle farklı steakhouse

Dünyaca ünlü ve Dubai’nin tanınmış restoranı Butcha Steakhouse Ankara’dan sonra İstanbul Levent’te açtığı ilk mekanı beklenenin üstünde rağbet görmüş. Restoranın bence en önemli özelliği ve lezzet sırrının kaynağı mekanlarında servis ettikleri ve kasap reyonunda satışa sundukları tüm lezzetleri kendilerinin üretiyor olmaları. Zaten dünyaca ünlü yeme-içme sektörünün nabzını tutan “What’s On” internet sitesi tarafından da Dubai’nin en iyi steakhouse’u seçilmiş. Ancak önemli olan şubesini açtığınız ünlü marka restoranların birebir aynı özelliklerini taşıyabilmektir. Kaliteyi iyi yansıtmış olacaklar ki Uluslararası Restorancılar Derneği'nin “Leaders Club İnternational” vermiş olduğu ''en iyi konsept’ ödülünü de almışlar. Aynı derneğin uluslararası konsept yarışması için Türkiye’den Butcha'yı aday göstermesi de takdire şayan.






Butcha Steakhouse'da Türkiye’de bir ilke imza atılarak sınırlı sayıda sunulan 70 günlük Super Aged Steak'ler yer alıyor. Kömür ve meşe odunu kullanılan ızgarasında pişen etlerin lezzeti bir başka olmuş, tavsiye ederim! Butcha Steakhouse’un en büyük lezzet sırrı farkı standartdizasyonları. Sunduğu etlerin belli başlı kriterleri var. Bunların dışına da asla çıkmıyorlar. Kendi kriterlerine uymayan hiçbir et ve et ürününü satmıyor ve hiçbir ürünün lezzetinde Ankara, İstanbul, Dubai olarak bir tat farklılığı söz konusu değil. Bunu korumak ve bu yaklaşımda hizmet vermek en büyük misyonları haline gelmiş. Hizmet kalitesi oldukça önem olduğunu gözlemlediğim restoranın sloganları Butcha’nın ‘DNA’sında et var'






Ürünlerinin tamamı Ankara'da bulunan üretim tesislerinde hazırlanıyor. Tesis bütün üretim izinlerine, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve Helal belgeleri bulunuyor. “Yurt içi ve yurt dışında bütün şubelerimizde misafirlerimiz nasıl bir atmosfer ve lezzet ile karşılaşacaklarını bilirler” diyecek kadar iddialılar. Restoranın favori yiyeceklerinden bahsedecek olursak, birçok ünlünün de tercihi olan kemik suyu çorbası çok meşhur. New York Steak, Butcha Köfte, patlıcan söğürtme ile servis edilen barbekü kaburga, hardal soslu patates püresi ile servis edilen lokum favori lezzetleri arasında.



İş merkezlerine yakın olması nedeniyle öğle saatlerinde çevre iş yerlerinde çalışan beyaz yakalılar da burayı tercih ediyor. Akşam yemekleri kısa zamanda cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de favori mekanı haline gelmiş. Bir Türk markası olarak dünyanın en büyük steakhouse zinciri olmayı hedefleyen Butcha, birçok ödülle başarısının tesadüf olmadığını şimdiden kanıtlamış gibi görünüyor. Markanın en dikkat çeken özelliklerinden biri de en iyi eti, uygun fiyat seçenekleriyle yiyebilecek olmanız. Yolunuz Levent'e düşerse bir uğrayın derim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR