1- Serkan Altunorak Ahu Yağtu


Yayından kalkan “Şüphe” dizisinde canlandırdığı Tarık karakteriyle adından söz ettiren Serkan Altunorak ve “Aşk ve Ceza”nın oyuncusu Ahu Yağtu’nun ilişkisi kısa sürdü. Milliyet'in haberine göre, arkadaşı Cansu Dere’nin eski sevgilisi Cem Yılmaz’la sarmaş dolaş görüntülendikten iki gün sonra Altunorak’la el ele kameralara yansıyan Yağtu, üç aylık ilişkisine noktayı koydu.




2- Hande Soral Alican Yücesoy


Bir ay sonra ekrana veda edecek olan “Küçük Kadınlar” dizisinin Armi’si Hande Soral, oyuncu sevgilisi Alican Yücesoy’dan ayrıldı. Oyuncu bir arkadaşları vasıtasıyla tanışan Hande Soral ve Alican Yücesoy çifti geçtiğimiz aylarda aşklarını itiraf etmişlerdi. Ancak ikilinin birlikteliği fazla uzun sürmedi ve çift yollarını ayırmaya karar verdi.

3- Berksan Özlem Yılmaz


Popçu Berksan ile üç yıl önce “Servet Düşmanı” dizisinde aşk yaşamaya başladığı “Unutulmaz” dizisinin Eda’sı Özlem Yılmaz’ın da 3 hafta önce ayrıldığı ortaya çıktı.




4- Evrim Akın da ayrılanlar kervanında


Oyuncu Evrim Akın’ın da işadamı sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı. Antalyalı işadamı sevgilisiyle bir süredir nişanlı olan ancak birlikte kamera karşısına geçmekten kaçınan Evrim Akın yakın zamanda evleneceklerini de açıklamıştı. Akın adını vermediği işadamı sevgilisinden ayrılma kararı aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR