Fotoğrafçı kimliğiyle tanınan sosyetik güzel Merve Hasman, önceki gün Nişantaşı'nda birlikte eğlendiği erkek arkadaşıyla büyük bir kavgaya tutuştu. İkili, bulundukları mekândan çıkarıldı ancak öfkeleri dinmedi. Gözyaşları içinde ağlayan Hasman'ın erkek arkadaşına vurduğu görüldü.

MEKÂNDAN DIŞARI ÇIKARILDILAR

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Nurettin Hasman ile Güliz Onursal'ın ikiz kızlarından Merve Hasman, sevgilisiyle Nişantaşı sokaklarında birbirine girdi. Koridor Bar'da eğlenirken tartışmaya başlayan sevgililer, diğer müşterilerin rahatsız olması üzerine görevliler tarafından dışarı çıkarıldı. Mekân dışında da şiddetli bir şekilde tartışmaya eden Hasman, gitmesine izin vermeyen sevgilisine vurunca gerilim iyice arttı.

SEVGİLİSİ HASMAN'I BIRAKMADI

Bir yandan bağırıp çağıran bir yandan da ağlayan Merve Hasman'ın imdadına gazeteciler yetişti. Hasman, gazeteciler art arda fotoğraf çekince kendisini ısrarla bırakmak istemeyen erkek arkadaşının elinden kurtuldu. Ancak Hasman, pasajın içinden çıkamayınca arkasından gelen sevgilisiyle yeniden tartışmaya başladı. Bu kez araya çiftin arkadaşları girdi. Oldukça alkollü olan ikili farklı taksilere bindirilerek evlerine götürüldü.

HT Magazin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR