Toplusoy Ailesi’nde yaşanan huzursuzluklar bir türlü durulmuyor. Geçmişte aile üyelerinin birbirleriyle konuşmaması ve şirketten ayrılmak zorunda kalmasıyla sonuçlanan olaylara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz hafta Roman Mağazaları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy’un, oğlu Buğra Toplusoy’un oyuncu Ceyda Ateş ile ilişkisi sonucu şirketteki görevinden el çektirildiği iddiaları ortaya atılmıştı.




GEÇMİŞTEN GELEN KAVGALAR




Toplusoy Ailesi’nde yaşanan bu huzursuzluklar aslında ilk değil. İddiaya göre, Turgut Toplusoy’un üçüncü eşi Suzan Toplusoy şirket ve aile içerisinde tüm yetkileri elinde tutmak istiyormuş. Zira yıllar önce Toplusoy kardeşlerin birlikte kurduğu şirketten Muharrem Toplusoy ayrılmak zorunda kalmıştı. Sebebi ise Muharrem Toplusoy’un eşi Ayşegül Toplusoy ile eltisi Suzan Toplusoy’un bir türlü anlaşamaması ve sürekli huzursuzluk yaşanmasıydı. Yaşanan sıkıntılardan bunalan Muharrem Toplusoy, çareyi şirketten ayrılmakta bulmuştu. İki kardeşin hâlâ konuşmadığı biliniyor.




Sosyetede konuşulanlara göre, üvey oğlu Buğra Toplusoy ile arasında gizli bir savaş olan Suzan Toplusoy, şirketteki yetkileri artan ve özel hayatıyla sürekli gündemde olan, işindeki başarısıyla ön plana çıkan Buğra Toplusoy’un bu yükselişine dur diyebilmek için eşi Turgut Bey’e baskı yapıyormuş tıpkı yıllar önce Ayşegül-Muharrem Toplusoy çiftini, şirketten ve aileden uzaklaştırdığı gibi... Suzan Toplusoy’un aile ile ilgili önemli kararlarda başrol oynadığını kanıtlayan bir diğer olay ise iki yıl önce yaşandı. Turgut Toplusoy, evlilik planları yapan İclal Aydın’la kardeşi Süleyman Toplusoy’un ayrılığının nedeni olarak gösterilmişti. İclal Aydın, “Bizi ağabeyi ayırdı” diyerek Turgut Toplusoy’u hedef göstermişti. Her konuda eşinin fikrine danışan Turgut Bey’in bu kararı vermesinde yine eşi Suzan Toplusoy’un etkili olduğu konuşuluyor.




Ayrılığa sebep olan kimdi?




İki yıl önce evlilik hazırlıkları yapan Süleyman Toplusoy ile İclal Aydın ani bir kararla ayrılmıştı. Ayrılığın ardından konuşan İclal Aydın, Turgut Toplusoy'u hedef göstererek ''Bizi ağabeyi ayırdı'' açıklamasında bulunmuştu. İddialara göre, Turgut Toplusoy'un bu kararı vermesindeki en büyük etken yine eşi Suzan Toplusoy.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR