21 Ocak'ta aramızdan ayrılan merhum işadamı Mustafa Koç’un anısına 8 Nisan’da Kemer Country Club’da gerçekleşen golf turnuvasında arkadaşları Koç’u kaybetmenin ardından yaşadıklarını HT Kulüp’e anlattı. Ülkemizde golf sporunun gelişmesinde büyük emeği olan Mustafa Koç anısına yapılan turnuvada golf oynayan dostları, geçmişe giderek onunla olan golf anılarını anımsadılar. İşte dostlarından Koç’la anıları...




Yıldırım Demirören




'Türkiye’deki ilk golf tutkunlarındandı'




Mustafa Koç golf kulübümüzün kurucu üyelerindendi. Onun anısına böyle bir turnuva düzenledik. Kendisi de Türkiye’deki ilk golf tutkunlarındandı. Dostluğu ve arkadaşlığıyla her zaman önemli bir kişilikti.




Ali Nuri Türker




'Özlüyoruz'




Koç, gerek kendi içimizde gerek Türkiye çapında çok özel yeri olan bir insandı. Ne mutlu ki onu yaşarken de hissedebildik. Kendisi bizim için çok özlenen bir insan olarak kaldı, çok özlüyoruz. Onun adına düzenlenen bir turnuvada yer almak


bizim için mutluluk verici.




Candan Kıramer




'Herkese kendini özel hissettirirdi'




Hepimiz için çok anlamlı bir turnuva. Bu kadar zaman sonra bunu yapmamız gerekiyordu diye düşünüyordum. Çok özel bir insandı. Bence en büyük özelliği, herkese kendini özel hissettirmesiydi.




Erhan Kamışlı




'Beni golfe başlattı'




Golf tutkunu biri için düzenlenmiş bu turnuvada yer almak mutluluk vericiydi benim için. Kendisi de beni golf sporuna başlatan insanlardan biriydi.




Revna Demirören




'Gerçekten hepimiz için büyük kayıp'




Bugün Mustafa Koç’u hep birlikte anmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Keşke bizimle olsaydı gerçekten çok büyük bir kayıp oldu bizim için.




Emine Kamışlı




'Hepimizin hayatında önemli yeri var'




Mustafa Koç için burada olmaktan gerçekten çok mutluyum. Hepimizin hayatında önemli bir yeri olan bir insandı. Her kesime hitap eden bir insandı.




Mevlüt Çavuşoğlu




'Çok iyi bir dosttu'




Rahmetli Mustafa Koç spora çok önem verirdi. Türk sporuna büyük katkısı olmuştur, sponsorluklarıyla ve aile olarak değişik kulüplerde yaptıkları yöneticilikleriyle... İyi bir golf sporcusu ve çok iyi bir dosttu. Özellikle Türkiye’de golf sporunun gelişmesine destek vermiştir.




Fikret Öztürk




'İnsani yönü ağır basardı'




Her şeyden önce Mustafa Koç insanları seven ve insanlarla iç içe olan bir insandı. Maddi yönden ziyade insani yönü ağır basan bir kişiydi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR