Onlar iş dünyasının torun torba sahibi ünlü isimleri... İlerleyen yaşlarına rağmen formunda ve dinç görünen cemiyet hayatının dede olan ünlüleri, yoğun iş tempolarında bile torunlarına vakit ayırıyorlar. Kimi kızının çocuklarıyla kimisi de oğlunun çocuklarıyla torun sevgisini tadıyor. İş dünyasındaki başarılarının yanı


sıra mutlu aile tablolarıyla herkese örnek olan ünlü işadamları, torunlarını baş tacı ediyor. Ahmet Nazif Zorlu’nun başı çektiği ünlü işadamlarından Adnan Polat, Ali Şen, Ergün Gürsoy, Ali Dürüst, Faruk Süren, Ünal Aysal ve Sinan Vardar cemiyet hayatının dede olan ünlü isimlerinden bazıları. İşte size cemiyetin dede olan ünlü işadamları ve torunları...




Ali ŞEN




Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Şen, oğulları Metin ve Adnan Şen’den dört, kızı Suzan Şen’den bir torun sahibi. Geçtiğimiz yıl torunu Alp Şen’i kaybeden Ali Şen, aylarca büyük üzüntü yaşamıştı.




Ünal AYSAL




Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kızları Ceyla Aysal Kırklar ve Ala Şirin’den 3 torun sahibi.




Faruk SÜREN




Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren’in kızı Yelda Elmas’ın çocukları Leyla ve Raif, dedeleriyle çok iyi anlaşıyor.




Fatih TERİM




A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, büyük kızı Merve’nin oğlu Yaman’ı gözünden sakınıyor.

Osman ÇARMIKLI




İşadamı Osman Çarmıklı, torunu Kayra’yı yanından ayırmıyor.




Ahmet Nazif ZORLU




Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nunoğlu Olgun Zorlu’dan Berkun ve Zeki Zorlu adında iki erkek Ali ŞEN torunu bulunuyor. Kızı Şule Zorlu’dan da iki torunu var.




Ergun GÜRSOY




Galatasaray Spor Kulübü’nün eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy, dedeliği Alisa ve Melisa ile tattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR