En fit, en güzel, en zarif babaanneler, anneanneler... Onlar cemiyet hayatının torun sahibi ünlüleri... İlerleyen yaşlarına rağmen hâlâ genç kızlara taş çıkaran fizikleriyle dikkat çeken hanımlardan bazılarının birden fazla torunu var. Kızlarıyla ve oğullarıyla arkadaş gibi görünen, torunlarının anneleri gibi duran sosyetenin ünlü anneanne ve babaanneleri her daim formdalar. Genç kız edasıyla davetlerde boy gösteren hanımlar için kim der torun torba sahibi diye? İşte size sosyetenin en ünlü süper babaanneleri ve anneanneleri...




Zeynep Çarmıklı




Anneanne Zeynep Çarmıklı, torunu Kayra Kozak’ı gözünden sakınıyor.




Ayşegül Dinçkök




Cemiyet hayatının ünlü anneannelerinden Ayşegül Dinçkök’ün kızı Ayça Dinçkök’ten 3 torunu var.




Gül Dürüst




Hem anneanne hem de babaanne olan 64 yaşındaki Gül Dürüst’ün, kızları Elif Dürüst, Şirin Yalçın ve oğlu Kerem Dürüst’ten 4 torunu var.




Heves Ekinci




Oğlu Volkan Ekinci’den iki erkek torunu bulunan Heves Ekinci, Fransa’da yaşayan kızı Duçem Trigano’dan da bir erkek torun sahibi.




Tilda Tezman




En fit babaannelerden Tilda Tezman, oğulları Selim ve Ralf’ten olan torunlarıyla vakit geçirmeyi çok


seviyor.




Yasemin Kamhi




Yasemin Kamhi, kızı Melda Kosif sayesinde anneanneliği tattı. Melda Kosif’in kızları Mayla ve Melina’nın anneannesi Yasemin Kamhi, güzelliğiyle


herkesin dilinde.




Ender Mermerci




61 yaşındaki Ender Mermerci’nin, kızları Tansa Ekşioğlu’ndan iki, Yosun Reza’dan üç, Derin Mermerci’den de iki olmak üzere toplam 7 torunu bulunuyor.




Aslı Ersu




Süper babaanne Aslı Ersu, oğlu Emir Behlil’den olan 4 yaşındaki torununu çok seviyor.




Asuman Tokgöz




Asuman Tokgöz’ün kızları Melisa Mutlu ve Fulya Özkanca’dan 3 torunu var. Tokgöz, bugünlerde ikinci çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan kızı Fulya Özkanca’nın yanında Miami’de.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR