RONİT GÜLCAN: 2015'in çok huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Herkes için çok yeniliklerle, sürprizlerle, yeni heyecanlarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.




DİDEM ANTEBİ: 2014 benim için güzel geçti. Allah'a şükür hepimiz sağlıklıyız, sevdiklerimiz de yanımızda, önemli olan da bu. 2014'te hayatımızda yeni oluşumlar oldu, yeni işler oldu, bebek oldu. 2015'te de herkes için güzel şeylerin devamını diliyorum. Önce sağlık sonra da sevdikleriyle birlikte güzel bir sene diliyorum.




SUZAN SABANCI DİNÇER: 2015'in herkes için iyi bir yıl olamasını diliyorum.




AYLİN TAHİNCİOĞLU: Önce sağlık sonra huzur ve mutluluk diliyorum herkese.




FERYAL GÜLMAN: Ben kişisel değil de ülkem olarak bakmak isterim. Bu yıl zor bir yıldı. Mutlaka güzel yıllar oldu ama zorluklar da çok fazlaydı. Üst üste gelen iş kazaları hepimizi çok üzdü. 2015 daha fazla önlemin alındığı bir yıl olsun diye diliyorum. Bu aslında dileğin de ötesinde gereklilik. İnsanlar bunu gereklilik olarak görmeli. 2015 hepimize daha keyifli huzurlu olsun. Öncelikle sağlık sonra huzur ve mutluluk.




DEMET SABANCI: 2015'te sağlık ve huzur diliyorum. 2015'te hepimize, ülkemize sağlıklı başarılı, huzurlu bir ortam olmasını diliyorum. Sağlık olmazsa gerisi gelmiyor. İnşallah ekonomi anlamında da 2015, 2014'ten daha iyi olacak. Onun için yatırımlara devam etmek gerekiyor. Yurtdışından yabancı yatırımların ülkemize gelmesi gerekiyor. Bu anlamda çeişitli çalışmalar var. Ben de zaman zaman bunlara katılıyorum. Bu açıdan 2015'in daha iyi olacağını umuyorum.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR