Justin Timberlake hayranları gündüz saatlerinden itibaren İTÜ Arena’nın kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. Giriş kapılarının saat 17.00’de açılmasıyla birlikte sanatçının hayranları sahne önüne doğru adeta akın ettiler. Konserin başlamasına saniyeler kalmasına rağmen Timberlake hayranları konser alanına gelmeye devam ediyordu. Turnesine 31 Ekim 2013 tarihinde start veren Timberlake, Türk hayranlarıyla ilk kez buluştu. Timberlake yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Yakışıklı şarkıcı konserine ‘Tennessee Kids’, ‘Pusher Love’ ve ‘Rock Your Body’ şarkılarıyla başladı. Timberlake konserde çok sevilen şarkıları, ‘Rock Your Body’, ‘Cry me a River’, ‘Love Stoned’u da seslendirdi, İTÜ Stadyumu pek çok şarkıda, yaklaşık 40.000 kişilik bir koroya dönüşürken, konser boyunca; sahne üzerinde Timberlake’e 28 kişiden oluşan dansçılar ve orkestra ekibi eşlik etti. Türkiye’ye 100 kişilik bir ekiple gelen Timberlake, hem şarkılarıyla hem dans şovlarıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.Justin Timberlake, konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı.




JUSTIN TIMBERLAKE SOMA’YI UNUTMADI!




Konser sırasında Soma Faciası’nda hayatını kaybedenler için “Until The End of Time” şarkısını seslendiren Timberlake “Bu şarkı Soma’da hayatını kaybedenler için.” diyerek tüm dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.


Sanatçı konserinde, Soma’da yapılacak okula yardım toplamak amacıyla "Çocuklar Gülsün Diye" Standı kuruldu. Gecenin sonunda 50.000 TL bağış gerçekleştirildi.


Konsere iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanı sıra medya dünyasının da ilgisi büyük oldu.




Gürkan KURT

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR