İstanbul sosyetesinin hatta Türkiye'nin konuştuğu Feryal Gülman'ın 81 yaşındaki eşi Kemal Gülman'a açtığı boşanma davasının ardından Feryal Hanım, inzivaya çekildi. Kendisini 22 yaşındaki Tuluğ Bolverdi'yle aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açan Gülman, 22 yıl sonra ilk kez yalnız tatile çıktı. Nereye gittiğini sır gibi saklayan ancak tahminlerimize göre Avrupa'ya giden Feryal Hanım'ın sürekli cep telefonu kapalı. Sadece hakkında çıkan haberlerle ilgili bazı gazetecilere arayarak iddialara yanıt veren Gülman, New York'ta yaz okuluna giden 17 yaşındaki oğlu Aslan Kemal'le buluşup bayramdan sonra ülkemize dönmeyi planlıyor.




'ELİMDE FOTOĞRAFLAR VAR'




Eylül'de görülecek ilk duruşma için kendisini hazırlamak ve elindeki delilleri tekrar gözden geçirmek için bir süreliğine Türkiye'den uzaklaşan Feryal Hanım, kafasını dinlemek istemiş. 81 yaşındaki Kemal Gülman'ın 22 yaşındaki Tuluğ Bolveri isimli sevgilisinin dışında başka bir kadının da olduğunu iddia eden Gülman, yurtdışından döndükten sonra elindeki fotoğraflarla bu iddiaları kanıtlayacağını söyledi.

'KEMAL'DE YOK YOKTU'




26 yaşında Kemal Gülman'la evlenen Feryal Gülman'a, aralarındaki yaş farkı yüzünden o zamanlar çevresindeki herkes karşı çıkmış. Yıllar önce verdiği bir röportajda evliliğe nasıl karar verdiğini, Kemal Bey'in hangi özelliklerden etkilendiğini şu sözlerle anlatan Gülman ''Aslında hiçbir şeyin cezbetmemesi gerekiyordu. Çünkü olmaması gereken her şey vardı. Yaş farkı vardı, çocukları vardı, din farkı vardı. Ama benim eşim çok hoş sohbet, çekici, başarılı, güçlü, sevgi dolu, dünya tatlısı biri. Çok düşünceli, çok neşeli, hayatı yaşamayı seven, son derece canlı bir insan. Belki baba sevgisi, belki baba güveni. Babamı çok küçükken kaybettim, hep tutunmak istediğim bir şey, ona tutunuyorsun.'' diyerek bir bakıma bugüne ışık tutuyor. Kimbilir belki Gülman, boşandıktan sonra aynı güveni hissetmek için eşine 200 milyon TL'lik rekor tazminat davası açtı.




500 milyon dolarlık servet




49 yaşındaki Feryal Gülman, 81 yaşındaki 22 yıllık eşi Kemal Gülman'a, ''22 yaşındaki Tuluğ Bolverdi ile beni Haziran ayından beri aldatıyor'' gerekçesiyle 200 milyon TL tazminat, 17 yaşındaki oğlu Aslan ve kendisi için aylık 225 bin TL nafaka istemiyle boşanma davası açmıştı. Kemal Gülman, 500 milyon dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin 50. ismi. Üçüncü eşi olan Feryal Gülman'ın ise ne kadar tazminat alacağı ise merak konusu...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR