Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Gülman kendisini aldattığı gerekçesiyle 22 yıllık eşi Kemal Gülman’a boşanma davası açmış ve 200 milyon TL tazminat, 25 bin TL nafaka istemişti. Sosyetede yılın boşanması adıyla anılan olay gazetelerin de manşetlerini süsledi. Yılın boşanmasında sular durulmadı. Dün Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman’ın eşi sunucu Ece Özbek’in “Feryal Gülman malları kendi üzerine geçirdi” açıklaması üzerine, Feryal Gülman gündemi değiştirecek bilgiler verdi.




VERGİLERİM BELLİ




Feryal Gülman, üzerine geçirdiği iddia edilen evin 12 senedir kendisine ait olduğunu belirterek şöyle konuştu: “1 sene önce Bebek’teki, ‘Üzerine geçirdi’ dedikleri ev yaklaşık 12 senedir bana ait. Benim üzerimde bunun gibi başka mallar da var. Ancak ben Kemal Gülman ile 22 yıldır evliyim ve bu şirkette çalışıyorum. Ödediğim vergiler de belli. Şirketin yönetim kurulu başkanıyım. Park Plaza’nın mimarı benim ve imzası bana ait.” Oğlu Lemi Gülman’ın yeni evlendiği Ece Özbek’in konuyla ilgili açıklamalarına kızan Feryal Gülman, “Açıkça belli ki oğlu Lemi Gülman malların peşinde ve bir günlük eşini alet edip çıkıp açıklamalar yaptırıyor. Daha 1. gün babalarının mallarının peşine düşmek çok ayıp bir şey. Ben yurtdışındayım ve dün Ece Özbek evi arayıp ağabeyim Ferit Sarımuratoğlu ile görüşüp açıklama yapmadığını söylemiş.




3’ÜNCÜ BİR KADIN




Ayrılma kararı açıklamasını da neden Lemi Gülman’ın düğününden sonra aldığımı söyleyeyim de herkes gerçekleri öğrensin! Düğünde ilk dansı Kemal Gülman ile yaptık. Kemal Gülman bana yüzümün neden asık olduğunu ve keyifsiz göründüğümü söyledi. Bunun da esas sebebi neydi biliyor musunuz? Düğünden bir gün öncesinde başka bir kadınla birlikteydi ve ben bunu biliyordum. Ama bu kadın T.B. değildi! Başka bir kadın daha var! Bunların hepsini biliyorum ve mahkemeye sunacağım. Kemal Gülman ile bir tek kelime bile konuşmam artık. Bitmiştir ve artık mahkemede hesaplaşacağız! Onu Allah’a havale ediyorum” diye konuştu.




ECE ÖZBEK NE DEMİŞTİ?




GEÇEN hafta sonu Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman’la evlenen sunucu Ece Özbek, “Feryal Hanım uzun zamandır malları üzerine geçiriyormuş zaten. Bebek’te bulunan 50 milyon dolarlık yalıyı bile Kemal Bey’den almış. Bunun yanı sıra birçok şeyi üzerine geçirmiş. Demek ki mal varlığı için uzun zamandır plan yapıyormuş” demişti.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR