Sosyetenin tanınmış isimlerinden Feryal Gülman, eşinin kendisini genç bir kızla aldattığı gerekçesiyle 22 yıllık eşi Kemal Gülman’a önceki gün boşanma davası açmıştı. 17 yaşındaki oğlu Aslan Kemal için aylık 25 bin TL nafaka, 200 milyon TL tazminat isteyen Feryal Gülman, pazar gününden beri eşi Kemal Bey’e ulaşamıyor.


Ünlü işadamının, oğlu Lemi Gülman’ın cumartesi akşamı yapılan düğününden sonra evi terk ettiğini ve bir daha kendisinden haber alamadığını söyleyen Feryal Hanım, Bebek’te birlilkte yaşadıkları villanın kendisine ait olduğunu bu yüzden evden Kemal Bey’in gitmesi gerektiğini söyledi. Duyduğumuza göre, Feryal Hanım geçtiğimiz sene Bebek’teki villanın tapusunu kendi üzerine almış. Üç gündür ortalarda gözükmeyen, telefonlara çıkmayan ve Maslak’taki holdinge uğramayan Kemal Gülman’ın Sheraton Otel’de tuttuğu suite kaldığı öğrenildi.




'BU SON BİZE YAKIŞMADI'




Feryal Gülman’ın kendisine boşanma davası açtığını pazartesi günü öğrenen Kemal Bey’in ilk tepkisi, “22 yıllık evliliğimize bu son yakışmadı’’ olmuş. Yakın dostları ve büyük oğlu Lemi Gülman’la dertleşen Kemal Bey, “Eşimin beni boşayacağını internetten ve gazetelerden öğrenmemeliydim. 22 yıl eşimin bir dediğini iki etmedim. Tüm imkânlarımı onun mutluluğu için seferber ettim. Bir giydiğini bir daha giymezdi. Servet değerinde çantalara ve kıyafetlere sahipti. Hiçbir şeyi ondan esirgemedim. Bunu hak etmedim’’ diyerek üzüntüsünü dile getirmiş.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR