Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen ve içinde işadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarının bulunduğu özel jet, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Feci olayda 2'si pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişi hayatını kaybetti. Sosyete ve iş dünyasından acı haberi alan herkes şoka girdi. Vefat edenlerin tanıdıkları sosyal medyadan mesajlarla acılarını paylaştılar.

Aylin Yılmaz: 11 hayat dolu genç kızımızı kaybettik... Yaşayacakları hayalleri umutları vardı... Allah ailelerine yakınlarına büyük sabırlar versin.

Aslı Şen: Duyduğumdan beri kendimde değilim... Çok sevdiğim 3 arkadaşım, diğer melek genç kızlarımız, 1 kabin memuru ve 2 kadın pilotumuz... En yakın arkadaşların aynı kaderi paylaşmaları nasıl bir hikmettir. Sinem'cim bitmeyen enerjin ve tertemiz


kalbinle sevmiştim seni. Mina'cım zarif, kibar, vefalı, akıllı ve güzel kalpli genç arkadaşım... En yüce yerde,


en rahat şekilde uyuyun. Allah mekânlarınızı cennet


eylesin. Ailelerinize sonsuz sabırlar...

Feryal Gülman: "Güzel Mina, dünyalar tatlısı, inanmak istemiyor insan. Işıklarda uyu. Hepinizin mekânı cennet olsun. Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, dayanma gücü


diliyorum. Söz yok ki söylenecek..."

İdil Fırat: "Son ana kadar bir mucize olur diye bekledim... Güzel gülüşlüm, güzel kalplim, merhametli, vicdanlı, tatlı dilli melek kalpli Sinem'im... Ne hayallerimiz vardı, daha birlikte, neler neler yaşayacaktık."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR