Cem Boyner




Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, yaz aylarında teknesiyle Ege'ye demirliyor. Ayvalık Cunda'yı çok seven Boyner, fırsat buldukça kürek çekiyor. Balık tutan, dalış sporu yapan ve doğada yürüyen Cem Boyner, ailece denizde olmaya bayılıyor.




Esra-Raif Dinçkök




İşadamı Raif Dinçkök, eşi Esra Dinçkök'e geçtiğimiz yaz 40 metre uzunluğunda lüks bir tekne hediye etmişti. 'Esosh' adını verdiği teknesiyle mavi sulara demirleyen Dinçkök, su sporlarına da çok meraklı.




Özcan-Aylin Tahincioğlu




Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ile eşi Aylin Tahincioğlu, Yunan adaları ve Ege’de tekne tatili yapmayı çok seviyor. Teknelerinde dostlarını da ağırlayan Tahincioğlu çifti, yaz aylarında gerekmedikçe karaya ayak basmıyor.




Ünal Aysal




Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın Barbie adını verdiği lüks teknesi yansa da Ünsal yine de denizden kopamıyor. Ma Biche isimli teknesini ailesine tahsis eden Ünal Bey, yaz aylarında neredeyse karaya çıkmıyor.




Cem-Ronit Hakko




Denizde yaşamak onun için bir tutku haline gelen işadamı Cem Hakko ile eşi Ronit Hanım, birlikte uzun süren tekne tatillerine çıkıyor. Göcek Sarsala Koyu'nu tercih eden ikilinin deniz sevgisi dillere destan.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR