Rahmi Koç-Ömer Koç




Sanat sevgisini babası Rahmi Koç'tan alan Ömer Koç, Türkiye'nin en önemli koleksiyonerleri arasında yer alıyor. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ile Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, sanatla iç içe bir hayat yaşıyor. Rahmi Koç, kendi adını taşıyan müzesiyle Türkiye’de sanatın gelişimine katkı sağlarken, Ömer Koç’un Osmanlı tarihi üzerine dünyanın en büyük kitap koleksiyonu bulunuyor.




Bülent-Oya Eczacıbaşı




Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile eşi Oya Eczacıbaşı, binden fazla eserden oluşan koleksiyonlarıyla Türkiye'deki önemli sanat koleksiyonerlerinden. İstanbul Modern Müzesi’ne bağışladıkları eserleriyle Türkiye'de sanatın gelişimine önemli katkı sağlayan Eczacıbaşı çifti, geçtiğimiz günlerde bir grup sanatseveri evlerinde ağırlayarak sanat koleksiyonlarını beğeniye sunmuştu.




Güler Sabancı




Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, gençlerin sanatla buluşması için çaba gösteriyor. Sanatın dünyaya iyilik sunmak için önemli bir güç olduğuna inanan Güler Sabancı, sanatla ilgili her projeye destek veriyor.




Suzan Sabancı Dinçer




Sakıp Sabancı Müzesi ile işbirliği halinde olan Suzan Sabancı Dinçer, Türkiye'de sanata değer veren ve katkı sağlayan işkadınlarından.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR