2017'ye rüya gibi düğün törenleriyle damga vuran sosyete ve iş dünyasının ünlü isimleri, bu sene mutluluğa 'evet' dedi. Gönüllerindeki prensesleri, kalplerindeki prensleri bulan ve bir ömür aynı yastığa boş koymayı isteyen sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler, bu sene bekârlığa veda etti. İşte size 2017’de evlenenler...




Cem Hakko-Ronit Gülcan




Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ile 11 yıllık hayat arkadaşı Ronit Gülcan ile Mayıs'ta evde kendi aralarında, sadece kardeşlerinin eşlik ve şahitlik ettikleri küçük bir törenle evlendi.




Sezai Taşkent-Viviana Czapracka




Polonyalı sevgilisi Viviana Czapracka'dan Lila adında bir kızı olan işadamı Sezai Taşkent, Ağustos'ta İstanbul'daki evinde düzenlenen bir nikâh töreniyle dünya evine girdi.




Nedim Keçeli-Gamze Karaman




Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli ile dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi Gamze Karaman ile Mayıs ayında Venedik'te dünya evine girdi. Gamze Keçeli, Elie Saab marka gelinliğiyle göz kamaştırırken, Nedim Keçeli'nin damatlığı Tom Ford imzası taşıyordu. Çift, balayı için uzun süre Venedik'te kalmıştı.




Azade Balkaner-Alican Özsoy




Sosyetenin gözde bekârlarından Azade Balkaner ile işadamı Alican Özsoy, Ocak'ta dünya evine giren ünlü isimlerden. Beşiktaş Shangri-La Bosphorus İstanbul Otel'de evlenen çift, 600 kişinin katıldığı tören ile 'Sonsuza kadar mutlulukla evet' demişti.




Ömer Gürsoy-Gökçe Atakaş




Ergun-Ayşe Gürsoy çiftinin oğulları Ömer Gürsoy ile Gökçe Atakaş, Temmuz'da evlenen çiftlerden. Boğaz'da mutluluğa evet diyen ikilinin düğününe bir çok kişi katılmıştı.




Nida Bulut-Arda Bozkurt




Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut'un kızı, Nida Bulut Ankaralı işadamı Arda Bozkurt'la Four Seasons Hotel'de dillere destan bir düğün töreniyle evlenmişti. Zuhair Murad marka gelinliğiyle göz kamaştıran Nida Bulut'a damat Arda Bozkurt, Tom Ford damatlığıyla eşlik etmişti. Bozkurt çifti, balayını Maldivler'de geçirmişti.

Begüm Yurttaş-Batuhan Güneş

Evlenmek için Ağustos'u tercih eden Begüm Yurttaş ile genç işadamı Batuhan Güneş, Boğaz'da dünya evine girmişti. Çift, balayı için Seyşeller'e gitmişti.

Fuad Bezmen-Sevda Doğan

Selma Türkeş'in Halil Bezmen ile evliliğinden olan oğlu Fuad Bezmen ile avukat Sevda Doğan, Eylül'de Bodrum Mandarin Otel'de muhteşem bir düğün töreniyle evlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR