Modaseverlerin merakla beklediği yeni sezon, muhteşem kombinler, kırmızı rengin hâkim olduğu parçalar, kemerler, kadife, dantel, kollarda kürk detaylar, volumlü kollarla sosyete sonbahara hızlı bir giriş yaptı. Davetten davete koşan ve dünya modasını yakından takip eden sosyetenin modasever kadınları da gardıroplarını sonbahara kusursuz hazırladı.




Sonbahar esintileri




Sonbahar modasındaki tüm detaylara uyan ve özellikle elbise, aksesuvar ve makyajlarında sonbahar esintileri taşıyan modaseverler, yeni sezonda davetlerde boy gösterdi. Aylin Tahincioğlu, Suzan Sabancı Dinçer, Nevbahar Koç, Pervin Ersoy, Fatoş Sarıgül, Begüm Şen, Rezzan Benardete, Pınar Sabancı, Yasemin Özilhan gibi modasever hanımlar, kışın habercisi sonbaharda şıklıklarıyla göz doldurdular.

Sezonun rengi kırmızı

2017/2018 sonbahar-kış modasının en göze çarpan rengi kırmızı. Gerek gündüz gerek gece davetlerinde başı çeken kırmızı renk, sosyeteden ünlü isimlere de çok yakıştı. Genellikle elbiselerde kırmızıyı tercih eden hanımlar, aksesuvarda sadelikten yana tercih yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR