Biz de Varız!




İstanbul Modern Sinema, Türkiye'den yeni filmleri bir araya getirdiği, yönetmen ve oyuncuların katılımıyla festivale dönüşen Biz de Varız! programının altıncısını düzenliyor. 2-16 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek programda aralarında Kaygı, Kırık Kalpler Bankası, Koca Dünya ve Genco’nun yer aldığı 11 film izleyiciyle buluşuyor.




Kukla atölyesine davetlisiniz




Akbank'ın desteğiyle Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi'nin ev sahipliği yaptığı Ai Weiwei'in Türkiye'deki ilk sergisi "Ai Weiwei Porselene Dair" kapsamında, çocuklar sanatçının eserleriyle tanışacakları atölyelere davet ediliyor. 'Ai Weiwei ve Süper Kahramanlar Kukla Atölyesi'ne illüstratör Pelin Kırca eşlik edecek. 5 Kasım Pazar günü 2 seans olarak, 8-11 yaş aralığındaki çocukların katılımıyla gerçekleştirilecek atölye çalışmasının öncesinde ise yine çocuklara özel rehberli


sergi turu düzenlenecek.




'Sanata Bi Yer'




Sosyal sorumluluk projelerinde en ön sıralarda yer alan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, üniversite


öğrencilerine çalışmalarını sanatseverlerle buluşturma olanağı sunuyor. İkinci yılına giren Sanata Bi Yer projesi kapsamında kasım ve aralık aylarında İstanbul Bomontiada'da bulunan Atölye İstanbul’da düzenlenecek "Sanata Bi Yer Seminerleri" ile sanat ve sanat dünyasına yönelik pratik bilgiler verilerek öğrencilere katkı sağlanması hedefleniyor.




Has sergi




Kadir Has Üniversitesi bünyesindeki Galeri KHAS, yeni döneme fotoğraf sanatçısı Sıtkı Kösemen'in sergisiyle başlıyor. Sıtkı Kösemen'in 'Yitik Nesne Ardında' isimli sergisi Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman'ın küratörlüğünde 1 Kasım'da ziyarete açılıyor. 25 Aralık'a kadar açık kalacak sergide, 25'e yakın eser bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR