Ali KOÇ




Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un oğlu Ali Koç, Londra ve Amerika'da eğitim gördü, yurt dışında çeşitli kuruluşlarda çalıştı. Türkiye'ye döndüğünde Koç Holding Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı oldu. İki çocuk babası olan Ali Bey, aynı zamanda TÜSİAD'ın en önemli üyelerindendir.




Alican ULUSOY




Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Alican Ulusoy, ayrıca Türk-Amerikan İş adamları Derneği ve TÜGİAD üyesidir. Londra'da eğitim alan Alican Bey, birçok önemli projelerde de yer almaktadır.




Hacı SABANCI




Deniz taşımacılığı yapan Densa Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hacı Sabancı, aynı zamanda da TÜSİAD Üyesi. Amerika'nın Boston kentinde Tufts University'de lisans eğitimi aldıktan sonra ekonomiden mezun olan Hacı Bey, iş dünyasının genç kuşak temsilcilerinden.




Emir SARIGÜL




İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Maritza İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Emir Sarıgül, birçok önemli işe imza attı. Eski Galatasaray Spor Kulübü yöneticisi de olan Emir Bey, adından söz ettiriyor.

Raif DİNÇKÖK




Akkök Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Dinçkök iş dünyasının genç ve başarılı isimlerinden.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR