Neşe Gönül




Engelli çocuklarımızın anneleri çok özel. Ama bütün anneler çok özeldir. Buradan bütün annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. Bir gün değil her gün Anneler Günü olmalı. Emek veren bütün annelere teşekkür ediyorum.




Asuman Tokgöz




Anneler çok kutsal. Bizim için bizi mutlu eden, harika bir gün...




Berrin Zorlu




Ben böyle özel günlerin tek güne sığdırılmasından yana değilim. Bizim için her gün Anneler Günü. Sağlıklı geçen her gün bizim için özel aslında.




Meltem Demir




Annelik, bu dünyadaki en kutsal meslektir. Bende çok genç anne olan, şanslı ender insanlardan birisiyim. Üç çocuk annesiyim. Bütün annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum.




Dilek Türker




Anneler kutsaldır. Ben çok gururluyum.




Arzu Sabancı




Çok şükür annem ve kayınvalidem olan biri olarak bunu bir günle sınırlandırmamak lazım. Her an onları anıyoruz. Bugün de inşallah annem, kayınvalidem ve çocuklarla keyifli bir gün geçireceğiz.




Feryal Gülman




Benim için her gün Anneler Günü. Annenin yerini hiçbir şey doldurmaz. Annelerimizi her gün sevelim, öpelim, koklayalım. Ben annemi iki yıl önce kaybettim. Değerini daha da iyi biliyorum.




Melisa Kanatlı




Anne olmak isteyen herkese Allah nasip etsin. Çok güzel ve değerli bir duygu. Sevgi ile büyümek, sevgi vermek her kuluna nasip olmuyor. Bende oğlumu bu güzel sevgi ile büyütüyorum. Tek dileğim anne olmak isteyen herkese Allah bu duyguyu yaşatsın.




Suzan Toplusoy




Anne olan veya olmayan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum. Dünyada kadınların o kadar önemli görevleri var ki... Bunlardan biri de anne olmak. Anne olmak çok değerli bir şey. Bende bir anne olarak çocuklarıma iyi bir gelecek, iyi bir dünya, mutlu, sağlıklı, huzurlu bir dünya istiyorum onlar için. Bütün çocuklar için. Annelerin de Anneler Günü'nü kutluyorum.




Binnur Gazioğlu




Bu yıl benim için en güzel Anneler Günü hediyesi torunum geldi.




Begüm Gazioğlu Ballı




Annelik gerçekten muhteşem bir duyguymuş. Çok özel bir duygu. Anne olduğum için çok mutluyum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR