Mutlulukları parmakla gösterilen Melis-Burak Hatipoğlu çifti, günlerdir İstanbul'u etkisi altına alan karın tadını İstinye'deki evlerinin bahçesinde çıkardı. 11 aylık kızları Derin'i ilk kez karla tanıştıran ünlü çift, anne ve babalıkla ilgili düşüncelerini sadece HT Kulüp’e anlattı. Anne olmanın tarifi olmayan bir duygu olduğunu söyleyen Melis Hatipoğlu, "Bence bir kadının hayatta başına gelebilecek en güzel şey çocuk sahibi olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin. Her kucağıma aldığımda aynı şeyi diliyorum. Çok güzel çok da tatlı kendisi. Anneliği sevdirecek cinsten" diyor. Anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini ifade eden Melis Hanım sözlerini şöyle sürdürüyor: "Sabretmeyi, haddinden fazla sabretmeyi öğrendim. Annelik gerçekten çok sabır isteyen bir şey. Empati yeteneğim biraz daha gelişti. Daha önce anne olan kadınları ya da çocuk sevgisini çok anlamıyordum tabii ki. Şimdi sokakta evsiz bir çocuk görsem oturup ağlamaya başlıyorum. Daha sevgi dolu insana dönüştüm aslında."




'Derin'den sonra daha insan canlısı olduk'




Eşi Burak Bey'in babalığını öve öve bitiremeyen Melis Hanım, "Çok iyi. Ortalama Türk babasından çok çok daha iyi. Türklerde biraz daha çocuk bakımı kadına uygun görülür. Burak evde yardımcı, çocuğuyla çok güzel vakit geçiriyor. Kızıyla oyunlar oynuyor sürekli bizim yanımızda. Özellikle doğumdan sonra ilk 6 ay kadınlar için zor bir dönem. Burak o dönemi benim için çok rahatlattı ve kolaylaştırdı" diyor. Baba olduktan sonra hayatındaki önceliklerinin değiştiğini belirten Burak Hatipoğlu da "Her şeyden önce ilk sırada Derin var. Varsa yoksa o artık. Melis’in de dediği gibi daha anlayışlı, daha insan canlısı olduk evlat sahibi olduktan sonra insanlara olan sevgimiz de arttı."




'Mutluluğumuzun sırrı çok iyi arkadaş olmamız'




2014'ten bu yana mutlu bir evlilikleri olan ünlü çiftten Burak Hatipoğlu, mutluluklarının sırrını "Biraz klasik olacak ama sevgi ve saygı çok önemli. Biz ilk flört etmeye başladığımız andan itibaren birbirimizi iyi anladık, arkadaş olduk. Zaten evliliğimizin püf noktası da çok iyi arkadaş olmamız" diye ifade ediyor. Burak Bey’in düşüncelerine katılan Melis Hatipoğlu, "Doğru nedenlerin üstüne kurulan bir evlilik, arkadaşlıkla birlikteyse uzun yıllar devam edebilir" diyor.




Hakan YAĞCI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR