Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Kova burcunda dolaşıyor; Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak için olumlu günler. Bugünlerde, daha dostane, anlayışlı ve yardımsever oluruz. İsteklerimiz ve yapacaklarımız ön plana çıkar. Özgürlüğümüze önem verebiliriz. Biraz da vurdumduymaz, sınırları aşan tavırlarda sergilememiz mümkün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; kibar tavırlarınız ve iyi görünen yapınızla sosyal alanda başarılı adımlar atacaksınız. Zaman zaman sorumluluklar üstünüze gelebilir ve siz onlardan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu sene, önemli işlerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz yalnız olayları biraz akışına bırakmalısınız.

Koç Burcu: Sosyal alanlarınız aydınlanmaya başlıyor. Daha çok gezecek, organizasyonlar ve belki davetler içinde yer alacaksınız. Bu aralar özel hayatınız hariç her konuda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Planlarınızla sorumluluklarınızı aksatmayın.

Boğa Burcu: Bugün, çalışıyorsanız iş alanlarınızda şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Bu aralar enerjinizi istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz, bu da üzerinizde sinir yapabilir. Yine de sakinlik ve aktiflik arasında güzel bir köprü kurabilirsiniz.

İkizler Burcu: Dış ortamlar, seyahat veya eğitim konularınız öne çıkmaya başlayacak. Uzaklardan alacağınız haberler kendinizi iyi hissetmenize neden olabilir. Çevrenize karşı iş bitiricisiniz ve sosyal çevrenizle bugüngüzel planlar yapacaksınız.

Yengeç Burcu: Bugün hayatınızı değiştirecek ve dönüştürecek konu ve olaylarla daha fazla içiçe olabilirsiniz. Özellikle kalabalık ortamlarda ve yerlerde isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız hızlanırken ayak uydurmaya çalışın.

Aslan Burcu: Özel hayatınıza vakit ayırmak ve sevdiğiniz insanla programlarınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında halletmeniz gereken işleriniz olabilir. Bir yandan da çocuğunuzun sorumluluklarını üstleneceksiniz.

Başak Burcu: Yapılması gereken günlük işlerinizi halletmek sizi rahatlatacak. Bu aralar yapacağınız planlar hep başkalarının hayatına veya şartlarına göre belirlenebilir. Hırsınızı iyi yönlendirmeli ve aile hayatınızdaki insanlara yardımcı olmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yine aşk hayatınıza veya varsa çocuğunuzla ilgili konulara yönelecek, sanatsal işler içine girecek ve gün içinde hızlı hareket etmekten kendinizi alamayacaksınız.

Akrep Burcu: Bu birkaç gün, daha çok aile konularınıza ve ev ortamlarınıza vaktinizi ayırmalısınız. İşinizdeki yoğunluklar, kendinize vakit ayırmanıza engel olabilir. Ailenize yapacağınız harcamalarınız devrede olurken, sorumluluklarınız bugün kolay halledilecek.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız. Akraba veya kardeşlerinizle görüşebilir, konuşabilir, onlar sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Eğleneceğiniz ortamlarda mücadeleden kaçının ve herşeyi bir oyun olarak görmeyin.

Oğlak Burcu: Parasal konularda hesap kitap ve alışveriş yapma isteğiniz ön planda olabilir. Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olacak. Fikirlerinizi hala istediğiniz gibi yönlendiremiyorsunuz ama ailenizden yardım alabilirsiniz.

Kova Burcu: Bir kaçgün boyunca, kendinizi zinde ve iyi hissedeceksiniz. Kişisel alışveriş, dolaşma, açık havada bulunma isteğiniz yüksek olacak. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz sizi harekete geçirecek. Planlarınızı ve fikirlerinizi renkli tutun.

Balık Burcu: Olayları geçmişle değerlendirmek, yalnız kalma isteğiniz yoğun olabilir. Hayatınızda hala bazı kararsızlıklarınız var ama maddi konularda ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Çalışıyorsanız vereceğiniz sözlere dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR