Küratörlüğünü Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın


yaptığı ve 14. İstanbul Bienali kapsamında açılan ‘Hayır, sandığınız gibi değil’ adını taşıyan sergiye Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Rezzan Has Müzesi Danışma Kurulu Başkanı Ahu Has katıldı.




13 SANATÇI VE ESERLERİ




7 Eylül–1 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak olan ve Kahraman’ın, edisyon eserlerden hazırladığı “Hayır, sandığınız gibi değil” adını taşıyan sergide 13 sanatçının işlerine odaklanılıyor. Sergide, Ahmet Duru, Ahmet Polat, Ardan Özmenoğlu, Buğra Erol, Erdoğan Zümrütoğlu, Fırat Engin, Gözde Türkkan, Hale Tenger, Mustafa Horasan, Seçkin Pirim, Selçuk Ceylan, Sıtkı Kösemen ve Orhan Cem Çetin gibi isimlerin eserleri yer alıyor.




HAS TERÖRÜ LANETLEDİ

Türkiye’nin gündeminde yer alan acı haberler sebebiyle oldukça tatsız geçen sergide Ahu Has, kısa bir açıklama yaptı. ‘Ne diyebilirm ki kelimeler kifayetsiz kalıyor. Başımızı dik tutup günlük işlerimize bile odaklanamıyoruz. Büyük bir acı... İnşallah bu kâbus bir an önce biter. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum; milletimizin başı sağolsun’ dedi.

Onur AYDIN





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR