Bugün oluşan güneş- mars sekstiliyle, hayata karşı oldukça aktif ve girişimci davranabiliriz. Hırsımız olumlu ve yüksek çalışacak. Sorumluluklarımız için yapmamız gerekenlerden kaçmayacağız. Gün içinde ayın açılarına bakarsak bugün karşı tarafla anlaşmak kolay olmayabilir. Kendimizle ilgilenelim ve etrafa çok takılmayalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çalışkan, hırslı, şanslı, popüler bir insansınız. Keskin ve kıvrak zekanızla müzik, edebiyat veya bilimsel konularda önemli başarı ve ödül sahibi olabilirsiniz. Özel hayatınız sizin için önemli ve bu alanda problemler yaşadığınız zaman sağlığınız çok çabuk etkileniyor. Bu sene, yapmak istedikleriniz için harekete geçeceksiniz. Şanslı bir yıl.




Koç Burcu: Seyahat ve eğitime dayalı ortak işleriniz için kolay harekete geçeceksiniz. Yapıcı hırsınızı işlerinize ve özel ilişkilerinize aktarmanız, iletişim problemleri yaşadığınız noktaları onarabilir..




Boğa Burcu:İş hayatınızda ortak parasal hareketleriniz için harekete geçmelisiniz. istediğiniz kaynakları bulmakta zorlanmayacak, işlerinizi halletmekten mutluluk duyacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda, sevdiğiniz insanla beraber harekete geçmek ve yapacaklarınızı planlamak ve bunu gerçekleştirmek için vaktinizi harcamalısınız.




Yengeç Burcu: Aileniz veya ev hayatınız için yapılması gereken işlerinizin peşinden koşturabilirsiniz. Yapıcı hırslarınızı aile ortamlarınıza harcayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün, aşk hayatınızda uyumlu ve kendinizi göstereceğiniz adımlar atacaksınız. Sanatla uğraşıyorsanız atacağınız doğru adımlar sizi yerinizde oturtmayacak.




Başak Burcu: Maddi şanslarınızı ailenize ve sevdiklerinize aktarmak isteyebilirsiniz. Ev hayatınızda bazı zorunlar ve tartışmalar olsa bile, siz istekli olduğunuz için bunları aşmasını iyi becereceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün, yakın çevrenizde bulunan insanlarla iletişiminiz hızlanmaya başlıyor, onlar için bir şeyler yapmaktan gocunmayacaksınız. Hayatınızın ritmi hızlanırken kararsızlıklarınızı bir kenara bırakın.




Akrep Burcu: Bugün, parasal konularda harekete geçeceksiniz. Yaşadığınız bazı zorlanmaları geride bırakmak için kendi iç gücünüze güvenin. Dış ortamlarda işlerinizi çabuk halledin.




Yay Burcu: Bugün, hayatınız için harekete geçmek, çevrenizle birşeyler yapmak isteyeceksiniz. Aynı şekilde arkadaşlarınız bazı hayati planlarınız için sizi harekete geçirebilir. Ortaklaşa para işlerinizin peşine düşün.




Oğlak Burcu: Bugün, biraz geride kalmış işlerinizin peşine düşmek sizi harekete geçirebilir. Bazı haksızlıklara uğramışsanız, tüm bunların aslında işinize yaradığını ve sizi hırslandırdığını göreceksiniz.




Kova Burcu: Bugün, arkadaş çevreniz için harekete geçecek veya onların sizi harekete geçirmesine şahit olacaksınız. Onlarla bu hafta bol bol gezin ve bir arada olmaya çalışın.




Balık Burcu: Bugün, kariyeriniz için adım atmaktan korkmayın, parasal hareketlenmeler sizi kolaylıkla harekete geçirebilir. Aşk hayatınızda tutkularınız devrede olabilir, anlaşmazlıklardan kaçının.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR