Bugün gökyüzünde oluşan venüs- jüpiter olumlu açısıyla aşk, para konularında şanslı etkileşimler altındayız. Sanatsal konular, güzelliğin öne çıkması, keyif, eğlence ve tembellik, biraz da ilişkilerimizdeki sevgide aşırılık ve abartı göze çarpabilir. Güzel ve keyif veren herşeye harcama yapabiliriz. Tüketim çılgınlığına dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, atılgan, sezgili, sosyal bir insansınız. Şanslı yönünüzle hayatınızda elinize çok fazla fırsat geçecek. Özel hayatınızda dengeleri sağlayamamanız, romantik yapınız sorun yaratabilir. Zor anlarınızda sezgilerinize kulak verin ve sizi yönlendirmesini sağlayın. Bu sene, parasal ve duygusal anlamda çok şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda karşınıza çıkan fırsatlar sizi mutlu edebilir. Üretken olacağınız ortaklaşa işlerinizde de şans sizden yana olacak. Ailenizle, çocuğunuzla varsa aşkınızla keyif dolu bir güne hazır olun.




Boğa Burcu: Bugün , aile hayatınızın düzeni, aile büyüklerinizin sağlığı, bereketi ve afiyeti sizi mutlu kılabilir. Aileniz ve eviniz adına yapılması gerekenlere odaklanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün iletişime dayalı her tür işinizde, üretkenliğiniz ve yaratıcılığınız devrede olabilir. Bir yandan da aşkı sevecek, hissedecek ve bunu çevrenizle paylaşmaktan korkmayacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün, aileniz için para biriktirmek, onlar için birşeyler yapmak, ev kiralama ve satma anlamında şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Parasal gelişmeleriniz size kendinizi iyi hissettirtecek.




Aslan Burcu: Akraba veya kardeşlerinizle kuracağınız güçlü bağlar, hayatınızı destekleyecek ve kendinize olan güveninizi tazeleyecek. Yine iletişim, satış, reklama dayalı işlerde şanslı etkiler altında olacaksınız.




Başak Burcu: Beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel yardımlarla maddi anlamda şanslı bir gün geçireceksiniz. Parasal konulara neşeyle, mutlulukla yaklaşabilirsiniz ama çok da abartmamaya çalışın.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınız ve bulunacağınız çevreler sizi yukarılara taşıyabilir. Etrafınızdaki insanlar size yeni kapılar aralayabilir. Yine arkadaş ortamlarınızda keyfinize diyecek olmayabilir.




Akrep Burcu: Bugün, kendi iç dünyanızla kurduğunuz olumlu temaslar sonucunda kariyerinizde güzel şanslar sizi bekliyor. Geri plandan takip ettiğiniz, yaptığınız işlerinizde çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, uzak yerlerde katılacağınız organizasyonlar, davetler sizi çok mutlu edecek. Yine eğitim, seyahat, hukuk veya medya alanlarından birinde çalışıyorsanız, geleceğiniz için güzel tekliflere hazır olun.




Oğlak Burcu: Bugün iş hayatınızda parasal konularda şans sizden yana. Kuracağınız güzel ilişkilerle başkalarının kaynaklarından faydalanmak ve onlardan destek almak inanın çok kolay.




Kova Burcu: Her tür konuda, dış ortamlarda partnerle hareket etmek sizi çok mutlu kılabilir. Sevdiğiniz insanın hayatındaki güzel gelişmeler gününüze damgasını vurabilir. Eğitim, seyahat, medya alanında şansınız yüksek.




Balık Burcu: İş hayatınızda dört dörtlük birgün olabilir. İş fırsatlarınız ortak para alanlarınıza olumlu yansıyacak. Yaptığınız işlerde kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.

























İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR